Dolarový milionář Kramár se dělí o majetek: Tohle všechno mu patří!

Maroš Kramár

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

25. dubna 2019 13:15

Herec Maroš Kramár je nejen zdatným hercem, ale také obchodníkem s realitami. O nástřadaný majetek se však nyní musí podělit s exmanželkou Natašou, se kterou byl 20 let a má s ní tři děti. Společně si však pořídili i řadu hodnotných nemovitostí.

Slovenský herec Maroš Kramár, který se těší značné popularitě i u nás, dlouho tahal všechny za nos. Ačkoliv byl už svobodný, v médiích se teprve spekulovalo o jeho rozvodu s manželkou Natašou. Až minulý týden Kramár novinku ze svého osobního života sdělil deníku Nový Čas. „Ano, je to pravda, jsme rozvedení,“ stroze konstatoval.

Podle vyjádření jeho maminky Tatiany pro Blesk se po 20 letech soužití bleskově rozvedli během pouhých dvaceti minut. Její syn pak o rozvodu mluvil jako o dárku. „S manželkou jsme se po dlouhých rozhovorech dohodli a dostal jsem k šedesátce svobodu,“ nechal se slovenský herec slyšet. Součástí dohody samozřejmě bylo majetkové vyrovnání.

A opravdu nešlo o pár drobných. Hodnota majetku manželů byla odhadována na 2,5 milionu eur (cca 64 milionů korun). Sám Kramár dříve nezastíral, že nakupování nemovitostí patří k jeho oblíbeným kratochvílím.

„Stále něco stavím, mám několik bytů, které pronajímám nebo prodávám a hraju si s tím. Cena nemovitostí roste a jsou z toho nějaké malé peníze,“ řekl magazínu Receptář. Podle slovenského katastru nemovitostí vlastní dva byty jen v Bratislavě, to ale zdaleka není všechno.

Manželé si rovněž pořídili vilku a investovali i v bytovém komplexu v lukrativní oblasti pod Bratislavským hradem. Poslední společnou investicí byla další vila na břehu jezera u obce Rovinka. Ta se stala osudným místem, kde Kramára nachytali fotografové s neznámou ženou. Vše nakonec vyvrcholilo rozvodem.

Témata: Maroš Kramár