Meghan chce prodat své dítě? Královna je vzteky bez sebe!

Meghan Markle a princ Harry 17

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

24. dubna 2019 10:26

Meghan v sobě rozhodně nezapře hollywoodskou hvězdu, která se léta pohybovala v šoubyznysu! Zdroj blízký královské rodině prozradil, že hodlá prodat fotky svého prvního dítěte módnímu magazínu Vogue. A to se královně samozřejmě nelíbí!

První potomek vévody a vévodkyně ze Suseexu by se měl narodit již velmi brzy. Fanoušci jsou ale už teď zklamaní, protože vědí, že se nedočkají prvních fotek miminka ihned po odchodu rodičky z porodnice. 

Místo to se prý Meghan rozhodla, že na svém potomkovi vydělá a domluvila se s magazínem, Vogue, že se její dítě objeví na titulní stránce ihned, jak to bude možné! Královně se to ovšem nelíbí! Když se prostřednictvím asistentů o záměru Meghan dozvěděla, doslova prý zuřila a měla s manželkou prince Harryho velmi nepříjemný pohovor!

Jedno je jasné - Meghan se porušování královských tradic rozhodně nebojí! Už dříve se rozhodla, že nebude rodit v luxusním nemocničním křídlem Lindo Wing v St. Mary's Hospital, kde rodily všechny členky královské rodiny (včetně vévodkyně Kate) za posledních 40 let!

Teď se navíc rozhodla, že domů pustí fotografa známého magazínu, aby nafotil fotky jí i miminka! A je jasné, že levné to nebude! Vogue si ovšem může dovolit za snímky zaplatit pořádný balík!

„Meghan je neoblomná a chce dělat všechno kolem porodu jinak, než jak se to od členky královské rodiny obvykle očekává. Bohužel to vytváří obrovské napětí mezi ní a palácem,“ tvrdí nejmenovaný zdroj blízký paláci!

Témata: Meghan Markle Královna Alžběta II. královská rodina (gbr) Princ Harry