Rozkol v královské rodině? Mezi Harrym a Williamem to pořádně skřípe!

Královská rodina 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. dubna 2019 17:28

Mají mezi sebou princově Harry a William spory? Podle experta se Harry pokouší svému staršímu bratrovi vyhýbat!

Nedělní velikonoční oslava v královské rodině odhalila, že „zábava mezi Harrym a Williamem mizí“. To alespoň tvrdí odbornice na řeč těla. Judi Jamesová upozornila na to, že jejich vystoupení v neděli při církevním bohoslužbě naznačilo, že jejich spor může eskalovat.

Po tři desetiletí sledoval národ prince Williama a Harryho, kteří kráčeli vždy vedle sebe. S době jejich svateb a srdcervoucího pohřbu jejich matky, princezny Diany, byli princové nerozluční, jak jen bratři mohli být.

Jenže u kaple sv. Jiří ve Windsorském zámku, kam bratři přišli na sváteční bohoslužbu, byla situace úplně jiná. Jamesová věří, že jejich chování svědčí o rostoucím napětí mezi sourozenci. Řeč jejich těla podle ní naznačuje nejen spory, ale i to, že se propast mezi nimi mohla ještě rozšířit!

„Když byl svobodný, Harry vždy tvořil s Williamem a Kate pevnou a šťastnou trojici, ale tady to vypadá smutně, jako by šel z cesty, aby nemusel moc mluvit se svým bratrem,“ tvrdí expertka, kterou cituje britský server Express.

„Nejen, že když přišel a odešel, šel daleko od Williama a Kate, ale když William přišel ke vchodu do kostela, vypadal Harry, že je mu trapně a že se snaží svému bratrovi vyhnout,“ popisuje a tím, že Harryho nedoprovázela jeho těhotná žena Meghan.

„Existují také fotky Harryho, který zíral na zem, zatímco William a jeho žena Kate šli mnoho kroků za sebou. Bratři se nakonec ocitli vedle sebe, aby pozdravili vikáře, ale mezi sourozenci neproběhlo ani žádné pousmání,“ popisuje Jamesová. .

"Zdálo se, že Harry odchází od svého bratra, jako by se raději postavil mimo jejich skupinu,“ uvádí. Na fotografiích královské rodiny stáli Harry a William na opačných koncích.

Vévoda z Sussexu šel sám a vždy před Kate a Williamem. „Jeho výraz obličeje na fotografiích vypadal nepřístupný a zdá se, že zvedl jednu ruku, aby se dotkl svého obličeje , je to částečné mezní gesto naznačující touhu skrýt se,“ dodává expertka.

Témata: Princ Harry Princ William Kate Middleton Meghan Markle