Malý princ Louis slaví první narozeniny! Palác zveřejnil roztomilé fotografie!

princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

23. dubna 2019 10:08

Pouhé dva dny po 93. narozeninách královny Alžběty II. se v královské rodině opět slaví! První narozeniny dnes má její pravnuk, princ Louis! Kensingtoinský palác při té přiležitosti zveřejnil roztomilé fotografie potomka Kate a Williama.

Malé princátko, jehož oficiální jméno zní Louis Arthur Charles, princ z Cambridge, se narodil 23. dubna 2018 v 11:01 v St. Mary's Hospital. Znamená to, že dnes slaví první narozeniny!

Narodil se jako třetí dítě Kate a Williama, znamená to, že v pořadí následnictví na britský trůn je pátý. Před ním jsou jeho dědeček princ Charles, otec princ William a jeho starší sourozenci George a Charlotte.

Kensingtonský palác u příležitosti dnešních Louisových narozenin zveřejnil fotky malého prince. „Vévoda a vévodkyně z Cambridge jsou potěšeni, že se mohou podělit o tyto nové fotografie prince Louise před jeho prvními narozeninami,“ píše se na oficiálním instagramu Kate a Williama.

Fotografie byly pořízeny počátkem měsíce vévodkyní v jejich domově v Norfolku. A jak se zdá, Louis si pozornost fotografů užívá!

Témata: princ Louis z Cambridge (Louis Arthur Charles) Kate Middleton Princ William královská rodina (gbr)