Palác se chce zbavit Meghan? Vévodkyně má být odklizena do ústraní!

Meghan Markle a princ Harry 10

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

22. dubna 2019 17:20 | Aktualizováno: 23. dubna 2019 2:22

Jak vás již server stars24.cz informoval, vévoda a vévodkyně ze Sussexu by se mohli již brzy přestěhovat do Afriky. Teď na veřejnost prosákly také důvody, proč se chce palác Meghan a Harryho zbavit!

Meghan a Harry podle britských médií dostali velkou mezinárodní pracovní nabídku přímo z Buckinghamského paláce. Pokud ji přijmou, znamená to, že se brzy budou muset opět stěhovat! Mluví se o Africe – konkrétně o Botswaně.

Spojené království by mohli opustit na dva až tři roky, diskuze o jejich stěhování jsou ovšem zatím v počáteční fázi. Rozhodnutí by podle všeho mělo padnout v průběhu roku 2020. 

Oficiálně by tam měli zastupovat nejen Británii, ale i celý Commonwealth. Navíc by se měli věnovat i charitativní činnosti! Úředníci z paláce údajně chtějí „využít obrovskou globální pozornost“, kterou Meghan a Harry přitahují.

Mluví se ale také o tom, že tito úředníci se obávají, že by se Meghan mohla stát „větší osobností než Diana“! Už stěhování do Fogmore Cottage mělo dostat vévodu a vévodkyni ze Sussexu pryč tak, aby nebyli tolik ve středu pozornosti!

„Obávají se, že Harry a Meghan se chystají vytvořit zcela samostatný podnik, který nikdo nebude moci dostat pod kontrolu," řekl zdroj pro Sunday Times.

Podle královského zdroje se řešil i jejich přesun do Kanady nebo Austrálie. To ale bylo zamítnuto vzhledem k tomu, že Meghan v Kanadě sedm let žila. A měl by tam k nim blízko americký bulvár!

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr)