Meghan už porodila? Pozdvižení v královském paláci!

Meghan Markle 12

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

22. dubna 2019 11:32 | Aktualizováno: 22. dubna 2019 14:50

Královna Alžběta II. včera oslavila neuvěřitelné 93. narozeniny. Popřát jí přišly zástupy gratulantů, nedalo se ale nevšimnout, že jeden významný chyběl! Prince Harryho nedoprovázela jeho žena Meghan! Znamená to snad, že už porodila královské miminko?

Královně přišli popřát Kate s Williamem, Zara a Mike Tindallovi, princ Andrew, princezna Beatrice a další. Princ Harry ovšem přišel sám. A podle některých to znamená jediné – Meghan nepřišla, protože už porodila!

Dalším náznakem může být i fakt, že do Británie už dorazila Meghanina matka Doria Raglandová, která má v plánu své dceři s jejím prvorozeným potomkem zpočátku pomáhat!

Zatím se ale jedná pouze o spekulace. Jasné je jen to, že Meghan má porodit na přelomu dubna a května. Bylo také oznámeno, že veřejnost se o narození potomka vévody a vévodkyně ze Sussexu dozví až se zpožděním. A protože Meghan chce rodit doma, nenachytají ji novináři po cestě do nebo z porodnice!

Přesto převažuje názor, že Meghan její velký den teprve čeká. Královská dopisovatelka Rebecca English varovala už předem, že je téměř jisté, že se Meghan oslavy královny Alžběty nezúčastní. To, že opravdu nepřišla, tedy pro mnohé nebylo žádné překvapení!

Meghan i přesto poslala královně dojemný narozeninový vzkaz prostřednictvím Instagramu. Vévoda a vévodkyně z Sussexu zveřejnili na svém účtu sérii fotografií Alžběty II. a napsali: „Všechno nejlepší k narozeninám Vaše Veličenstvo, madam, babičko. Přejeme ti ten nejkrásnější den!"

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Královna Alžběta II. Doria Ragland (matka Meghan Markle)