Zpěvačka Adele se rozvádí! Její muž Simon Konecki může přijít k pořádnému balíku!

Adele s manželem 6

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. dubna 2019 17:31

Britská zpěvačka Adele (30) nečekaně oznámila, že se rozvádí s manželem Simonem Koneckim (45)! Navíc se ukázal, že manželé, kteří spolu mají syna, už roky nežili ve společné domácnosti!

O krachu vztahu informoval mluvčí zpěvačky. „Adele a její partner jsou v odluce. Jsou rozhodnuti svého syna vychovávat společně a s láskou. Jako vždy žádají o soukromí,“ uvedl s tím, že žádná další vyjádření poskytovat nebude.

Britská média ihned přispěchala s informací, že spolu manželé už delší dobu nežijí. Podle nejmenovaného zdroje to věděli i jejich přátelé, kteří tušili, že tentokrát je to definitivní konec!

Adele a Simon se společně neukazovali ani na veřejnosti. V únoru se na předávání cen Brit Awards objevil Simon sám. Naposledy byl pár společně viděn v lednu na koncertě Eltona Johna v Los Angeles.

Na rozvodu by podle všeho mohl Konecki slušně vydělat. Zpěvaččino jmění totiž činí přes čtyři miliardy korun. A vzhledem k tomu, že před svatbou, která se odehrála před třemi lety, nebyla podepsána předmanželská smlouva, by si měl Simon přijít na pěkný balík!

Adele obchodníka Simona poznala v roce 2011, seznámil je společný kamarád, zpěvák Ed Sheeran(28). V roce 2012 se jim narodil syn Angel, svatba se odehrála v tajnosti v roce 2016. Krizi ve vztahu už pár prožil dříve, v roce 2014 spolu nějakou dobu nežili. Nakonec se ovšem usmířili.

Témata: Adele