Horor za zdmi královského paláce: Princezna Diana (†36) po porodu Williama prožívala peklo!

Princezna Diana (foto: Gegodeju)

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

20. dubna 2019 12:21

Vévodkyně Meghan (37) by měla porodit doslova každým dnem. Ve stejnou dobu se ovšem svět dozvídá smutnou pravdu o tom, čím si po narození prvorozeného syna Williama musela projít zesnulá princezna Diana (†36)!

Už dávno všichni ví, že život princezny Diany nebyl žádný med. Královský autor Andrew Morton v knize „Skutečný příběh Diany" zachytil osud princezny, která mu o sobě prozradila nejedno tajemství.

„Deprese mě těžce postihla po příchodu domů z porodnice,"prozradila mimo jiné Diana. Její znepokojení pramenilo z faktu, že porodila chlapce, který se má stát budoucím králem.

Bez problémů se neobešel ani samotný porod. Byla pod takovým tlakem, že jí ho museli uměle vyvolat. „Když jsme měli Williama, museli jsme najít den v diáři, který by vyhovoval Charlesovi a jeho pólu," prozradila princezna. 

„Porod Williama musel být vyvolán, protože už jsem nedokázala zvládnout tlak tisku, bylo to nesnesitelné. Bylo to, jako by mě každý den všichni sledovali,“ tvrdila.

Diana se také obávala svého tehdejšího manžela Charlese, který o její depresi nevěděl. Byla na tom tak špatně, že vždy, když Charles nepřišel včas domů, přepadla ji panika, strach a nedokázala přestat plakat. Vše se dokonce zhoršilo po křtu malého Williama. Diana se nechtěla setkat se zbytkem královské rodiny.

Už tehdy tušila, že se něco děje mezi jejím manželem a Camillou, což celou její depresi jen zhoršovalo. Když se pak jejich vztah provalil, Diana začala mít poruchy příjmu potravy.

Ani o tom, se ale svět nedozvěděl, utrpení snášela potichu a s úsměvem na tváři. Jen její synové William a Harry jí dávali pocit, že má důvod žít.

Témata: Lady Diana Princ William Král Charles III. (Karel III.) královská rodina (gbr) Lady Diana