Brad Pitt na drogách, trojka s Jennifer Aniston a Georgem Clooneym? Tomu nebudete věřit!

Brad Pitt a Jannifer Aniston 13

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. dubna 2019 22:01 | Aktualizováno: 20. dubna 2019 23:35

Brad Pitt a Jennifer Aniston se rozešli. Z části za to mohl jeho návrat k drogám, především k marihuaně. Ještě před tím ale stihli romantickou večeři u George Clooneyho, a kdo ví, o následovalo po ní. To však neunesla Pittova exmanželka Angelina Jolie, která si ze vzteku našla dalšího muže. Pokud jste něco z toho v posledních dnech někde slyšeli nebo četli, tak věřte, že jste se nechali napálit. Skutečnost je totiž úplně jiná.

Některá světová a i česká média se snaží balamutit čtenáře neověřenými informacemi. Můžete se tak například dočíst, že Brad Pitt se s Jennifer Aniston rozešli. Že hollywoodský herec opět holduje drogám. A nejen to.

Dokonce se měla odehrát tajná romantická schůzka u Clooneyho doma. Se zajímavým pokračování. A aby toho nebylo málo, všemu měla nasadit korunu Angelina Jolie, která má mít další vztah. Čistě proto, že je naštvaná.

Ne, opravdu nic z toho není pravda. Pitt se s Aniston nerozešel, ve skutečnosti se ani nedali dohromady. Nechodí spolu, a ani nerandí. Pitt se nevrátil k drogám, k žádné trojce nedošlo a Jolie taky neloví chlapy ze vzteku.

Jde jen o neověřené zprávy, které mají v angličtině pojmenování "rumours". Některá média jim sice možná uvěří, ale rozhodně se nezakládají na pravdě. Nejsou ověřená, často není uváděn ani jejich zdroj, a mnohdy pochází ze sociálních sítí nebo z hlav senzacechtivých novinářů.

Odkrývání těchto nepravd se věnuje server GossipCop, který si ověřuje, zda se informace ze společnosti celebrit opravdu zakládají na pravdě. A dle jeho zjištění se ani jedna z výše uvedených nestala. Dokonce ani není pravda, že by spolu Brad Pitt a Jennifer Aniston měli jakékoliv rande.

Život hollywoodských star je tak možná někdy nudnější, než se zdá.

Témata: Brad Pitt Jennifer Aniston Pitt - Aniston George Clooney