Děsivá slova sourozence: Mick Jagger měl namále!

Mick Jagger (zpěvák) 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

12. dubna 2019 15:13

Zatímco se fanoušci připravovali na turné Rolling Stones, Mick Jagger skončil zničehonic na operačním sále. Jeho mladší bratr Chris teď prozradil, že celá situace byla ještě mnohem vážnější, než se zdálo. Lékaři u zpěváka narazili na problém, který už dříve připravil o život jiného hudebníka.

Ta informace před nedávnem vyděsila všechny fanoušky „valících se kamenů“. Místo příprav na turné oznámil zpěvák legendárních Rolling Stones Mick Jagger, že má zdravotní potíže, nakonec se ukázalo, že musel dokonce podstoupit operaci srdce. Naštěstí už je na tom mnohem lépe.

Potvrzuje to fotografie, kterou pětasedmdesátiletý frontman vyvěsil na Instagramu. Jagger na ní pózuje před rozkvetlým stromem. Vše doplnil strohým vyjádřením „procházka v parku“, dá se však předpokládat, že fanouškům Rolling Stones to bohatě stačilo. Jak to ale vypadá s chystaným turné, není vůbec jasné.

Mick fanouškům ostatně poděkoval za podporu už před týdnem. „Cítím se teď mnohem lépe a zotavuji se. A také obrovské díky celému nemocničnímu personálu za vynikající práci, kterou odvedl,“ napsal tehdy na Twitteru, kde mu hodně zdraví popřál kupříkladu kolega z branže Lenny Kravitz.

Ulevilo se však především rodinným příslušníkům. „Miluju tě, táto,“ vzkázala jeho sedmadvacetiletá dcera Georgia May. Oddechl si také Mickův o čtyři roky mladší bratr Chris Jagger, který pro Sunday People přiznal, že zpěvák Rolling Stones byl v ohrožení života. Lékaři totiž přišli na jinak těžce zjistitelnou srdeční vadu během vyšetření na ultrazvuku.

Chris připomněl, že stejná diagnóza se stala osudnou jinému rockovému hudebníkovi Joeovi Strummerovi z kapely The Clash. „Přišel zpátky z procházky se psy a jeho žena ho našla, jak zkolaboval na gauči. Měl tenhle problém s chlopní,“ uvedl v rozhovoru s tím, že ten samý problém připravil o život i Strummerova otce, protože šlo o dědičnou věc.

U Micka Jaggera naštěstí lékaři na všechno přišli během rutinní kontroly. „To je ten důvod, proč po vás v určitém věku chtějí, abyste chodili na kontroly kvůli tomuhle a nechali si zkontrolovat tamto. Když se dožijete 70, musíte být opatrní, víte,“ apeluje Chris na své vrstevníky.

Témata: Mick Jagger (zpěvák) skupina Rolling Stones