Největší tajemství budoucí královny odhaleno!

Kate Middleton 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. dubna 2019 21:22

Jak je možné, že se provdala za do té doby nejžádanějšího svobodného mládence na světě? Možná je to tím, že se Kate Middleton už dlouhé roky řídí jednou jednoduchou radou svého bývalého učitele! Zkuste se jí také držet, určitě pomůže i vám!

Jaké je tajemství úspěchu vévodkyně Kate? Je kouzelná, má krásnou rodinu, své dny věnuje pomoci ostatním a po celém světě cestuje jako diplomatka.

Část jejího úspěchu podle královské autorky Katie Nichollové vychází z toho, že se Kate drží rady, kterou dostala před více než 20 lety od jednoho ze svých nejoblíbenějších učitelů - Roberta Achesona.

Tato rada byla velmi prostá – vždy si na tváři uchovávat úsměv.„Měla ten nejkrásnější úsměv a já jsem jí vždycky říkal: Ať se děje ve tvém životě cokoliv, usmívej se,“ prozradil Acheson.

Této rady se Kate dodnes drží, její zářivý úsměv rozsvítí každou místnost, kam vévodkyně a budoucí královna vstoupí. při každém královském angažmá, kterého se účastní.

Je možné, že svým úsměvem zapůsobila Kate i na William. Protože upřímně řečeno, kdo by nechtěl trávit čas s někým, z koho vždy vyzařuje radost? 

A co z toho plyne? Že své učitele bychom měli poslouchat - alespoň občas! Může nám to opravdu prospět! 

Katie Nichollová je autorkou knihy Kate. Autorka se dlouhé roky zabývá královskou rodinou a přináší mnoho zajímavých detailů i postřehů ze zákulisí. Pracuje s ověřenými fakty a přibližuje čtenářům životní příběh vévodkyně Kate – a to včetně šikany, kterou Kate zažívala na prestižní soukromé škole, z níž nakonec raději odešla.

Témata: Kate Middleton královská rodina (gbr)