Mercuryho sestra Kashmira promluvila o prvním i druhém díle Bohemian Rhapsody!

Kashmira Bulsarová

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. dubna 2019 15:29 | Aktualizováno: 3. dubna 2019 22:27

Sestra legendárního zpěváka Freddieho Mercuryho Kashmira měla ke snímku Bohemian Rhapsody jisté výhrady. Co ví o údajné přípravě pokračování oscarového snímku? A jak vzpomíná na Freddieho návštěvy u ní doma?

„Úspěch filmu mě ani moc nepřekvapil, protože byl o Freddiem Mercurym, Queen a jejich hudbě. To bude vždycky recept na úspěch,“ řekla Kashmira Bulsarová deníku The Nottingham Post. „Byla jsem dojatá. Byl to chvílemi vtipný film, ale ve finále smutný, protože Freddie odešel,“ hodnotí Bohemian Rhapsody z vlastní divácké zkušenosti.

Přesto na oscarovém snímku našla i nějaké ty mouchy, obzvlášť ztvárnění sebe a svých rodičů si Kashmira představovala jinak. „Myslím si však, že to bylo dobře udělané. Freddieho portrét byl povětšinou přesný včetně jeho povahy a manýr,“ myslí si jeho mladší sestra.

Oba sourozenci se narodili na Zanzibaru, Freddie v roce 1946, Kashmira o šest let později. V roce 1964 se rodina přestěhovala do Londýna, Mercuryho mladší sestra opustila britské hlavní město krátce poté, co kapela Queen získala svou první smlouvu u nahrávací společnosti. Freddie byl ještě svědkem na její svatbě, pak se Kashmira s manželem přestěhovali na sever od Londýna.

„Odešli jsme do Nottinghamu kvůli manželově profesní kariéře,“ vysvětluje Kashmira, která se po rozvodu vrátila ke svému rodnému příjmení Bulsarová. Jak ale vzpomíná, Freddie si vždy našel čas na návštěvu. „Vzhledem k jeho slávě jsme nemohli jít ven, tak jsme zůstávali uvnitř, protože to pro něj bylo příjemnější,“ popisuje průběh takového setkání.

Když Freddie v listopadu 1991 zemřel, přestěhovali se za ní do Nottinghamu i rodiče Jer a Bomi. „Cítili, že chtějí být blíž rodině, tak sem přišli,“ líčí Kashmira. Dnes už jsou rovněž oba po smrti, otec Bomi umřel v roce 2003, matka Jer o třináct let později.

Na závěr rozhovoru pro Nottingham Post Kashmira prozradila, co ví o možném druhém díle Bohemian Rhapsody. „Nikdo z managementu mi o pokračování neřekl. Jenom čas ukáže,“ řekla ke spekulacím na toto téma.

Témata: Freddie Mercury film Bohemian Rhapsody skupina Queen