Další radikální krok Harryho a Meghan! Na nohou je celý svět!

Meghan Markle a princ Harry 7

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

3. dubna 2019 10:59 | Aktualizováno: 3. dubna 2019 22:27

Princové William a Harry se dál vzdalují! nejen, že se Harry a Meghan rozhodli odstěhovat z Kensingtonského paláce, kde dosud společně žili! Navíc teď udělali i další radikální krok!

Rozdělení domácností prince Williama a vévodkyně Kate a prince Harryho a jeho ženy Meghan je dokonáno! Nově bude o dění kolem vévody a vévodkyně ze Sussexu informovat nový instagramový účet Sussexroyal!

„Vítejte na našem oficiálním Instagramu; Těšíme se na sdílení práce, která nás pohání, všcí, které podporujeme, na důležitá oznámení a na příležitost osvětlit klíčové otázky. Děkujeme za vaši podporu a vítáme vás na @sussexroyal. ”- Harry & Meghan,“ píše se v prvním vzkazu, který se na nově založeném účtu objevil!

Až dosud přitom o Harrym a Meghan informoval účet Kensingtonroyal, který vévoda a vévodkyně ze Suseexu sdíleli s Williamem a Kate! Ale s ohledem na to, že si páry rozdělily domácnosti a Harry a Meghan plánují stěhování do sídla poblíž hradu Windsor, došlo i k jejich oficiálnímu rozdělení ve světě sociálních sítí!

I když Meghan a Harry v prvním příspěvku zveřejnili především několik nedávných fotografií, ihned měli obrovský úspěch! Ani ne za den získali na istagramu 2,2 miliony fanoušků.

První milion sledujících přitom měli po několika málo hodinách, čímž podle britských médií překonali všemožné rekordy na sociálních sítích! Pokud to takhle půjde dál, už za pár dní překoná i účet Kensingtonského paláce, který má aktuálně 7,2 milionu fanoušků! 

První příspěvek obsahuje galerii devíti oblíbených snímků Harryho a Meghan, ale i jednu dosud nezveřejněnou fotografii pořízenou párem na Fidži během jejich královského turné v loňském roce.

Oficiální účet Instagramu Harryho a Meghan uvítal slovy: „Ummm... Ahoj! Vítejte ❤️ Jsme tak rádi, že tu jste.“

Kromě toho je ale na novém účtu vítají tisíce lidí z celého světa - od USA, přes Kazachstán až po Nový Zéland! A nechybí samozřejmě ani řada britských fanoušků. A přišly reakce z Česka - lajk prvnímu příspěvku vévody a vévodkyně ze Sussexu dala třeba herečka Jitka Čvančarová! 

Témata: Meghan Markle Princ Harry Instagram královská rodina (gbr)