Nečekané přiznání: Dvě členky legendárních Spice Girls spolu měly sex!

Mel B 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

26. března 2019 10:32

Legendární formace Spice Girls se právě chystá na comeback, klid před bouří ale rozhodně nepanuje. Zpěvačka Mel B totiž vyrukovala do médií – možná ve snaze přitáhnout pozornost – s nečekaným přiznáním. V dobách největší slávy kapely měla sex s jednou z kolegyň.

Melanie Brownová alias Mel B ráda přitahuje pozornost médií, po konci dívčí kapely Spice Girls je to ale přece jen složitější. Dlouho se sice psalo o jejím skandálním manželském svazku s kontroverzním filmovým producentem Stephenem Belafontem, ten už je ale po dvouleté rozvodové bitvě definitivně u konce.

Pryč už jsou i neshody s jednou ze Spice Girls Victorií Beckhamovou, která se odmítla účastnit chystaného comebacku skupiny. To Geri Halliwellová účast přislíbila, otázkou však je, zdali si ji nakonec rovněž neodpustí. Mel B totiž v pořadu Good Morning Britain britské televize ITV prozradila jejich pikantní společné tajemství.

V dobách největší slávy kapely spolu obě kolegyně měly sex. „Byly jsme nejlepší kamarádky, takže se to prostě stalo,“ přiznala Mel B. „Nebylo to nic významného. Jen jsme se tomu tehdy zasmály. Stalo se to jednou, pak jsme si řekly, že to bylo poprvé a naposled. Byla to prostě jednorázovka,“ vysvětlila Brownová po letech.

Sama Halliwellová leccos naznačila v jednom z rozhovorů před více než dvěma desítkami let. „Jednou jsem měla lesbický sex,“ svěřila se tehdy. „Rychle jsem si uvědomila, že nejsem lesba. Nevadí mi prsa, ale ten zbytek není můj šálek čaje. Nelíbilo se mi to. Byl to spíš takový experiment, navíc jsem byla opilá,“ uvedla.

O koho šlo, však tehdy za žádnou cenu nechtěla říct. „Nikdy neprozradím, kdo to byl. Myslím si, že taky není lesba. Zbytek nechám na vaší představivosti,“ nechala se tenkrát Halliwellová slyšet. Zdá se, že teď už je vše jasné, výpovědi obou členek Spice Girls spolu dobře korespondují.

Mel B doufá, že Halliwellová přizná barvu. „Doufejme, že až se na to Geri zeptají, nezapře to, protože to byla prostě jen spontánní věc. Nebylo to nic velkého, jen taková akce z hecu,“ konstatuje Brownová. „Ona mě za to bude nenávidět, protože je to nóbl panička z anglického venkova s manželem. Ale je to fakt,“ uzavřela konverzaci na toto téma.

Spice Girls ohlásily comeback na hudební scénu loni v létě. Budou však v neúplné sestavě, protože Victoria Beckhamová se kvůli jiným pracovním závazkům omluvila. Turné Spice World má začít v květnu.

Témata: Mel B skupina Spice Girls