Případ Michael Jackson: Další oběť? Promluvil Culkin ze Sám doma!

Macaulay Culkin 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

22. března 2019 10:33

Současná hysterie kolem osoby zpěváka Michaela Jacksona donutila k vyjádření i někdejší dětskou hvězdu, herce Macaulaye Culkina. Kevin ze Sám doma se Jacksona zastal, považoval ho prý za dobrého přítele. Z obvinění si dokonce utahoval přímo před Paris Jackson.

Herec Macaulay Culkin, známý jako dětská filmová hvězda ze série Sám doma, dlouho mlčel o obviněních Wadea Robsona a Jamese Safechucka, které oba muži vznesli v dokumentu HBO Leaving Neverland, ačkoliv je známo, že k sobě měli spolu s „králem popu“ blízko. Teď mlčení prolomil.

Během živého vysílání vlastního podcastu v jednom z hollywoodských klubů se zasmál představě, že by Jackson byl sexuálním predátorem. V publiku tou dobou seděla i Jacksonova dcera Paris, Culkin sám sebe tituluje za jejího kmotra. Dnes jsou z nich velmi dobří přátelé.

Podle britského deníku The Sun to Paris nechalo vcelku chladnou. Se svým přítelem Gabrielem Glennem seděla stranou a kouřila. „V jednom kuse byla na mobilním telefonu,“ řekla svědkyně, která byla přímo na místě. Paris Jackson nakonec zmizela spolu s Culkinovou přítelkyní Brendou Songovou do zákulisí.

Není to poprvé, co Culkin vystoupil na Jacksonovu obranu. Legendárního zpěváka bránil už dříve, třeba u soudu kvůli žalobě před 14 lety. Tehdy hvězdný dětský herec řekl, že se k němu Jackson nikdy nechoval nevhodně.

Jackson a Culkin, kterému je dnes 38 let, se stali přáteli, když herci bylo pouze 9 let. Představitel hlavní role kasovního trháku Sám doma se nechal dříve slyšet, že jej Jackson několikrát pozval na ranč Neverland. Naposledy se tak stalo, když mu bylo 14 let.

O jejich vztahu promluvil Culkin už loni, tedy ještě před odvysíláním kontroverzního dokumentu. „Vážně, byl to můj dobrý přítel po opravdu dlouhou dobu,“ prozradil tehdy herec v rozhovoru pro podcast WTF. „Bylo to normální přátelství,“ dodal.

Témata: Macaulay Culkin Michael Jackson Paris Jackson