Peklo v rodině Michaela Jacksona! Kvůli pedofilii vypukla válka obludných rozměrů!

Michael Jackson

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. března 2019 19:52

Dokument Leaving Neverland nezpůsobil poprask pouze v řadách fanoušků, ale především v rodině samotného zpěváka. Stále více jejích členů totiž připouští, že Michael Jackson byl opravdu pedofil!

Když v devadesátých letech vystoupila LaToya Jackson v televizi NBC a prohlásila, že její bratr je pedofil a zneužívá mladé chlapce, strhlo se peklo. Rodina jí tehdy zavrhla a tvrdila, že se mstí.

Po odvysílání dokumentu Leaving Neverland se ale situace vyostřuje. Další ze sester Michaela Jacksona se totiž odmítá otevřeně postavit proti tvůrcům a proti informacím, které v dokumentu zazněly.

Janet Jackson nedokáže popřít, že by nařčení ze sexuálního zneužívání mohlo být nepravdivé. A tak s ním mlčky souhlasí. To se však rodině nelíbí.

Janet je přitom po Michaelovi z celé rodiny druhou nejznámější osobou, byť její sláva zdaleka nedosahuje popularity Michaela. Podle amerických a britských médií se právě proto rodina domnívá, že by její slovo mělo váhu, pokud by se proti nařčení z pedofilie postavila.

To se ale neděje a ani dít nebude, Janet se za svého staršího bratra odmítá postavit. "Všichni chtějí, aby Janet vydala prohlášení, v němž odsoudí dokument, protože je po Michaelovi nejstarší členkou rodiny. Mají pocit, že by se měla víc snažit, aby ho podpořila," tvrdí zdroj deníku The Sun.

Rodina ale nenachází zastání ani v jiných kruzích. Řada známých umělců a někdejších Jacksonových přátel se proti němu veřejně vymezila a odmítá se k němu či jeho odkazu hlásit. A to i přesto, že tím ohrožují svou kariéru.

Někteří fanoušci totiž nařčení rezolutně popírají a část z nich dokonce vyrazila do boje za prokázání jeho neviny. Londýnské ulice tak plní oblepené doubledeckery, které hlásají, že je Jackson nevinen.

Zaměřují se přitom na minulost obou mužů, kteří v dokumentu Leaving Neverland promluvili, především pak na Wadea Robsona. Tanečníka třeba obviňují z toho, že začal Jacksona špinit až poté, co mu byla odepřena role režiséra filmu Step Up 4 i choreografa show o Jacksonovi, kterou plánoval Cirque de Soleil. Až pak si prý teprve vzpomněl, že ho zpěvák obtěžoval.

Kritizují také změnu jeho výpovědi. Zatímco dříve Robson tvrdil, že se pokoušel vzpomínky vytěsnit a vrátily se mu až poté, co se zhroutil, teď uvádí, že vždycky věděl, co se mu stalo, ale nebyl si jistý, zdali to bylo špatně.

Dále Robsona nařkli z toho, že chtěl nejdřív napsat o všem knihu, když ale údajně neuspěl u vydavatelů, začal se soudit se zástupci pozůstalosti Michaela Jacksona o nárok věřitele v hodnotě milionů dolarů. Až pak se o všem rozhodl promluvit před filmovými kamerami.

Naopak do Jamese Safechucka se pouští pouze společně s Robsonem. Připomínají třeba fakt, že oba muži během soudního líčení s Jacksonem v roce 2005 pod přísahou vypověděli, že jim Jackson nikdy nic neprovedl. Zmiňují také fakt, že Jackson se už obviněním nemůže bránit, protože je deset let po smrti.

Témata: Michael Jackson Janet Jackson LaToya Jackson