Nejen Michael Jackson. Tanečník Wade Robson by mohl promluvit i o sexu se známou zpěvačkou!

Wade Robson. 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

14. března 2019 10:33

Jak se ukazuje, z chlapce, kterého sexuálně obtěžoval „král popu“ Michael Jackson, vyrostl atraktivní dospělý muž, který si svého času užil i s jednou populární zpěvačkou. Tanečník Wade Robson má údajně co do činění s rozchodem Britney Spears a Justina Timberlakea.

Wade Robson je jednou ze dvou obětí legendárního zpěváka Michaela Jacksona, které se rozhodly promluvit v kontroverzním dokumentu HBO Leaving Neverland. Jackson přitom není jedinou celebritou, jejíž život Robson zásadně ovlivnil. Před sedmnácti lety tento tanečník „zabil dvě mouchy jednou ranou“.

Jak uvedl server Inquisitr, podle všech indicií zapříčinil právě Robson rozchod zpěvačky Britney Spears s kolegou z branže Justinem Timberlakem, k němuž došlo v roce 2002. Už tehdy se totiž spekulovalo o tom, že Spears se dala dohromady s choreografem, podle nejnovějších informací mělo jít o Robsona.

Tou dobou měl přitom Robson randit – aby těch podivných okolností nebylo málo – s neteří Michaela Jacksona, které ale měl zahýbat s Britney. Timberlake se z rozchodu vybrečel v hitu „Cry Me A River“, kde jasně poukazoval na to, že vinu nese jeho bývalá přítelkyně.

Robson a Spears se sbližovali od roku 1999, kdy se tanečník podílel na přípravě jejího turné. O dva roky později pak připravoval i další koncertní šňůru tehdy nadmíru populární zpěvačky, pro kterou připravil i choreografie do několika videoklipů. Nezvratné důkazy o jejich intimním vztahu každopádně nikdy nikdo nedoložil.

Podle dostupných informací měl v roce 2002 najít Timberlake v šatně během natáčení populární estrády Saturday Night Live tajemný vzkaz adresovaný jeho přítelkyni. Podepsat jej neměl nikdo jiný než Wade Robson. Právě tenhle moment údajně vedl k rozchodu hvězdného páru.

Osoba Robsona tak spojuje Britney Spears i s osobou „krále popu“ Michaela Jacksona, který byl podle Robsonova vyjádření pro server TooFab zpěvačkou posedlý. Jackson doufal, že mu s ní Robson zařídí osobní setkání.

„Michael trpěl nějakou formou obsese, volal mi a chtěl vědět, jaké je to pracovat pro Britney a jaká vlastně je. Je sexy? Je krásná? Taky chtěl vědět, jestli mu k ní nevyšlapu cestičku,“ nechal se Robson slyšet.

Témata: Wade Robson Britney Spears Justin Timberlake Michael Jackson Leaving Neverland