Justin Bieber válčí s démony! Fanoušky prosí o modlitby!

Justin Bieber 5

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

13. března 2019 9:39

O kanadském zpěvákovi Justinu Bieberovi poslední dobou není moc slyšet, avšak na sociálních sítích se přece jen činí. Fanoušky ale jeho vzkazy spíš děsí, Bieber totiž zrovna válčí s depresemi. A nejen s nimi, potíže má i ve vztahu.

„Rád bych doplnil poslední informace, doufám, že to, čím si procházím, bude mezi vámi rezonovat. Hodně trpím, jsem trochu mimo a cítím se opravdu divně,“ svěřil se na Instagramu kanadský zpěvák Justin Bieber, jak bojuje s depresemi, které ho už řadu měsíců doprovází na každém kroku. Doufá, že ale i tentokrát úzkost překoná.

„Vždycky se dokážu vzchopit, takže opravdu nemám obavy, jen jsem vás chtěl požádat, aby jste se za mě pomodlili,“ obrátila se popová hvězda na své fanoušky. A nejenom na ně. „Bůh je milosrdný a vaše modlitby mi opravdu pomáhají. Díky, tohle je to nejtěžší období, kterému jsem kdy čelil,“ vzkázal Bieber.

Kanadský zpěvák se k boji s nepříjemnou úzkostí přiznal teprve nedávno. V únorovém rozhovoru pro časopis Vogue přiznal, že právě prošel týdenní skupinovou terapií. Deprese ho prý provázejí od předloňského turné k albu Purpose.

„Během turné jsem propadl depresi,“ svěřil se v rozhovoru. „Doposud jsem o tom nemluvil, protože to pořád nějak zpracovávám. Byl jsem sám a potřeboval jsem čas,“ dodal pětadvacetiletý hudebník, který prožil pod dohledem veřejnosti většinu svého života. Na YouTube jej totiž hudební producenti objevili už ve třinácti letech.

„Zrovna přemýšlím o tom, jak mě muzika stresuje,“ uvedl pro Vogue. „Jsem úspěšný od třinácti, takže jsem vlastně neměl šanci zjistit, kdo jsem mimo to, co dělám. Potřeboval jsem čas, abych zjistil, kdo jsem, co chci od života, od mých vztahů, kým se chci stát – v hudebním průmyslu o tom docela ztratíte pojem,“ dodal.

Aby problémů nebylo málo, Bieber přiznal, že s manželkou Hailey Baldwinovou, kterou si vzal teprve loni v září, už chodí do vztahové poradny.

Témata: Justin Bieber Hailey Baldwin