ODHALENO! Proč Johnny Depp skončil v Pirátech z Karibiku! Připravil ho o roli rozvod?

Johnny Depp 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. března 2019 13:46 | Aktualizováno: 4. března 2019 13:51

Ukázkový případ, jak může skončit nepovedené manželství dvou celebrit. Johnny Depp a Amber Heardová si vyměňují vzkazy už jen přes právníky nebo před soudem. Slavný herec teď fanouškům Pirátů z Karibiku sdělil, že o postavu Jacka Sparrowa je připravila právě jeho exmanželka.

Právnici herce Johnnyho Deppa vytáhli v boji s jeho exmanželkou Amber Heardovou další těžký kalibr. Depp žádá po bývalé ženě 50 milionů dolarů kvůli falešnému obvinění herce z domácího násilí, kterým chtěla Heardová podle advokátů jen získat popularitu. Manželství skončilo rozvodem, Heardová si díky němu přišla na 7 milionů dolarů.

Zástupci herce teď tvrdí, že další finanční škodu způsobila Heardová tím, že připravila Deppa o legendární roli kapitána Jacka Sparrowa v sérii Piráti z Karibiku. Rozhodnutí o svém konci si totiž Depp vyslechl jen pár dní poté, co Heardová v článku pro Washington Post zopakovala, že ji Depp měl napadat.

Z někdejšího láskyplného vztahu dvou herců nakonec zbyla jen právnická bitva, zástupci Heardové se totiž tomuto nařčení brání. „Tato povrchní akce je dalším z Deppových pokusů umlčet Amber Heardovou. Ona ale mlčet nehodlá,“ vzkazují právníci herečky.

„Akce pana Deppa dokazují, že není schopen přijmout pravdu o svém násilnickém chování. Zatímco si umíněně stojí za tím, že byl poškozen, my uděláme všechno pro poražení této neopodstatněné žaloby a ukončení pokračujícího pronásledování naší klientky panem Deppem a jeho právníky,“ dodali zástupci Heardové.

Ačkoliv společnost Disney opravdu oznámila, že při pokračování pirátské série se bez Deppa obejde, populární herec si na nedostatek práce stěžovat nemůže. Nedávno se objevil v nejnovějším díle Potterovské ságy Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny a měl by pokračovat i v dalších třech plánovaných dílech série.

Manželství Deppa a Heardové nemělo dlouhého trvání, herečka požádala o rozvod v květnu 2016 po pouhých 15 měsících. Obvinění z domácího násilí, které Depp vytrvale odmítal, už dříve vyvrátilo policejní vyšetřování. Soudní spory se však táhnou dodnes.

Témata: Johnny Depp Amber Heard filmy