Čára přes rozpočet? Perryho mrtvice ohrozila comeback Beverly Hills 90210!

Luke Perry 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

4. března 2019 10:33

V nejméně vhodnou chvíli zasáhla tvůrce seriálu Beverly Hills 90210 zpráva o hospitalizaci někdejší hlavní hvězdy seriálu Lukea Perryho. Toho samého dne totiž ohlásili comeback, který ale zastínila informace o Perryho rozsáhlé mrtvici. Jak je na tom slavný herec nyní?

Když ve středu večer obdrželi záchranáři z Los Angeles tísňové volání na linku 911, netušili, jak závažný a mediálně zajímavý případ je čeká. Do péče se jim dostala hvězda někdejšího populárního seriálu Beverly Hills 90210 Luke Perry, kterého údajně postihla rozsáhlá mrtvice. Nikdo však stále nepotvrdil, že právě ta by měla být příčinou jeho hospitalizace.

„Pan Perry zůstává v nemocnici na pozorování,“ potvrdil pouze jeho zástupce Arnold Robinson. Jde o jedinou opravdu důvěryhodnou informaci k případu, o němž nechce nikdo mluvit. Vyplývá z toho, že nějaké zdravotní problémy ale dvaapadesátiletého herce skutečně postihly. Perry se měl údajně dokonce obávat i možného onemocnění rakovinou.

Ironií osudu ale ve stejný den, kdy informace o Perryho zdravotním stavu prosákly do médií, oznámili producenti návrat seriálu Beverly Hills 90210 na televizní obrazovky. Vrátit by se měla i většina původního obsazení seriálu, momentálně indisponovaný Perry v něm ale má chybět.

Právě jedna z jeho kolegyň ze seriálu Shannen Dohertyová ale naznačila, že situace může být celkem vážná. „Nemůžu o tom mluvit, protože bych určitě začala brečet. Ale miluji ho a on to ví,“ řekla Dohertyová serveru Entertainment Tonight. „Je to Luke, je to můj Dylan,“ poukázala na jméno Perryho postavy v Beverly Hills 90210.

Jeho soused potvrdil, že se Perry potýkal s vážnými zdravotními problémy už v minulosti. Kvůli potížím se zády podstoupil dokonce operaci, v roce 2015 objevili lékaři v jeho těle během kolonoskopie prekancerózní léze.

Témata: Luke Perry seriál Beverly Hills 90210