Ed Sheeran je ženáč! Proč tajil skromnou svatbu? Kvůli nedostatku peněz?

Ed Sheeran 3

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. března 2019 9:30

Loni oznámil zásnuby a nakonec do toho i praštil. Britský hudebník Ed Sheeran si v prosinci vzal svou dětskou lásku Cherry Seabornovou, do ostrovních médií však tato informace prosákla až o dva měsíce později. Svatba byla skromná. Může za to nedostatek peněz na jeho účtu?

Jeden z nejpopulárnějších hudebníků na světě Ed Sheeran se tajně oženil. Informoval o tom britský deník The Sun, podle kterého si vzal svou dlouholetou partnerku a dětskou lásku Cherry Seabornovou, se kterou se seznámil již na střední škole.

Na poměry světové popové hvězdy šlo o skromný obřad. Podle informací deníku The Sun se svatba konala na hudebníkově venkovském sídle v Suffolku, kde chce Sheeran v budoucnu vychovávat své děti, jak se nechal už v minulosti slyšet. Svatby se účastnili jen nejbližší příbuzní páru, naopak celebrity bychom na seznamu hostů hledali marně.

„Žádná Taylor Swift, žádní producenti z nahrávacích firem, žádná šlechta nebo celebrity. Ed nechtěl kolem své svatby žádný povyk, přál si, aby celý obřad byl takovou intimní maličkou zimní svatbou,“ popisuje jeden ze Sheeranových přátel v rozhovoru pro The Sun.

„Je úžasné, že někdo jako on, kdo patří mezi mezi největší popové hvězdy dneška, byl schopen vše utajit, aniž by kdokoliv cokoliv tušil,“ složil mu poklonu a dodal, že Sheeran se oženil pár dní před Vánoci v přítomnosti zhruba čtyřiceti lidí. „Bylo to velmi klidné, jen Edovi nejbližší přátelé, které zná celý život, pár příbuzných a kněz.“

Sheeran a Seabornová chtějí ostatním absenci na seznamu hostů vynahradit, v létě plánují na stejném místě oslavu pro širší okruh přátel. Party se ponese ve stylu letního festivalu. „Bude se tam jen zpívat a tančit. Tam můžou konečně pozvat Taylor a další kolegy, producenty i přátele z královské rodiny,“ tvrdí zdroj deníku The Sun.

Ed Sheeran je jednou z nejvýraznějších osobností dnešní hudební scény. Za svou hudbu získal několik cen Grammy a Brit Awards, na konci předminulého roku obdržel dokonce Řád britského impéria za aktivity v oblasti hudby a charity. Letos opět zavítá i do České republiky, v Praze vystoupí v rámci turné Divide 2019.

Témata: Ed Sheeran svatba