Meghan totálně vytočila Brity! Tímhle opravdu překročila meze!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

21. února 2019 18:37 | Aktualizováno: 22. února 2019 20:22

Vévodkyni Meghan psychicky sžírá pohled veřejnosti na její osobu, svůj mediální obraz si ale moc nevylepšuje. Spíše naopak, svým posledním kouskem totiž opět parádně vytočila britské občany.

Tamní média přinesla zprávu o její cestě do USA, kde měla na velkolepém večírku oslavit blížící se příchod nového dítěte. Pro Američany, či spíše Američanky, jde o vcelku běžnou věc.

Málokdo si ale může dovolit tak přepychovou akci, jako uspořádala Meghan. Luxusní hotel Mark vypadal jako kdyby v něm mělo dojít k předávání Oscarů. Červený koberec, luxusní auta, hromada novinářů...

Taková sranda samozřejmě něco stojí, konkrétně vyšla na neuvěřitelných 500 tisíc dolarů, tedy více než 11 milionů korun. A není divu, místo, kde se večírek odehrával, je údajně nejdražším hotelovým apartmánem v USA. 

Několikapatrový apartmán s rozlohou více než 3 kilometry čtvereční a střešní terasou si nemůže dovolit každý. Stejně jako bohatou výzdobu z luxusních květin, soukromý koncert nebo večeři v bazénu.

Britové jsou po právu naštvaní, že by měli celou akci pro 16 lidí platit ze svých daní. Královský palác sice tvrdí, že oslava byla placená ze soukromých peněz. Tomu však ne každý věří. O to více některé rozčarovala zpráva, že se Meghan chystá uspořádat další honosný večírek, tentokrát v Británii.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) Velká Británie