Harry a Meghan se dozvěděli šokující pravdu o svém dítěti! Britové jsou na nohou!

Královská svatba: Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. února 2019 19:46

Velká Británie je v očekávání nového královského přírůstku. Budoucí potomek Harryho a Meghan se ještě ani nenarodil, a už nyní šokuje královskou rodinu. Trhá totiž všechny rekordy a Britové kvůli němu šílí!

Pohlaví, jméno, datum, hodina, Britové se sází zkrátka o vše. Nový královský potomek jim pobláznil hlavu a sázkové kanceláře na tom vydělávají neskutečné peníze.

Server BookMakers uvedl, že Britové kvůli všemožným sázkám proinvestovali už 8 milionů liber. To je samo o sobě neuvěřitelná suma, ještě více šokující je ale v porovnání s ostatními potomky.

Sázky na děti Williama a Kate, tedy George, Charlotte a Louise, totiž dohromady tvořily "pouze" 3 miliony liber!

Britové královskou rodinu milují a není jim líto prosázet miliony v naději, že právě jejich tip bude ten správný. Sází nejen při narození potomka, ale například i na svatbu.

Potomek Harryho a Meghan ale vyvolal hotové šílenství. Většina lidí se domnívá, že se jim narodí dcera, kterou rodiče pojmenují Victoria, Diana nebo Elizabeth.

Pokud by to byl kluk, podle sázkařů lidé nejvíce tipují jména jako Albert, Arthur, Charles nebo Phillip. Jak vše dopadne uvidíme už zhruba za dva měsíce.

Témata: Meghan Markle Princ Harry