Hvězda Talentu Susan Boyle vydělala stamiliony, pak vážně onemocněla!

Susan Boylová

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

16. února 2019 21:22 | Aktualizováno: 17. února 2019 5:00

Příběh zpěvačky Susan Boyle je jako vystřižený z Popelky. Uchvátila svět svým hlasem, vzhledem a vystupováním by ji ale nikdo netipoval na nejslavnější vítězku talentových soutěží všech dob. Jak si žije dnes?

Když v roce 2009 předstoupila před porotu v pěvecké soutěži Británie má talent, svým vzhledem a svérázným vystupováním se dočkala posměšků. Pak ale otevřela ústa, vydala první tón, a navždy se jí změnil život.

S písní I Dreamed a Dream uchvátila svět a dočkala se neuvěřitelné popularity, na kterou si dlouho nedokázala zvyknout. Nyní ale pro The Sun přiznala, že už se s ní naučila žít.

Svět se jí ale převrátil naruby i o tři roky později. V roce 2012 jí lékaři diagnostikovali Aspergerův syndrom, neléčitelnou autistickou poruchu. "Před lety to bylo stigma, dnes máme více znalostí a je snazší o tom mluvit," přiznala.

Susan během své kariéry vydala několik alb a vydělala více než 300 milionů korun, rozhodně ale nezpychla. Proměnila se sice v sympatickou ženu, sama ale tvrdí, že žije prostě a skromně.

Témata: Susan Boylová