Beyoncé nabízí lístky zdarma na koncerty! Co jste pro ně ochotni udělat?

Beyoncé 6

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

3. února 2019 9:49

Jedna z největších hvězd světového šoubyznysu Beyoncé nabízí volné lístky na koncerty sebe a jejího manžela. K jejich zisku ale musíte udělat přesně jednu konkrétní věc. Pro některé přes ní nejspíš vlak nepojede.

Hvězdná americká zpěvačka Beyoncé chce pomáhat se záchranou naší planety. Spolu se svým manželem, kterým je rapper Jay-Z, se rozhodla lidi přesvědčit, aby svou stravu více orientovali na rostliny. Svým fanouškům za to oba nabízí doživotní volné vstupy na jejich koncerty.

Kvůli kampani se hvězdný pár spojil s organizací The Greenprint Project, která se lidi snaží donutit k přechodu na rostlinnou dietu za účelem ochrany životního prostředí. Autorem projektu je fyziolog Marco Borges, do jehož knihy přispěli Beyoncé a Jay-Z úvodním slovem.

„Nechceme propagovat jeden jediný způsob života,“ napsali. „Rozhodněte se, co je nejlepší pro vás. Chceme jen lidi přesvědčit k tomu, aby začlenili rostlinnou dietu do svých každodenních životů.“

Beyoncé výzvu sdílela se svými 123 miliony fanoušky na Instagramu. „Jaká je vaše zelená stopa?“ ptala se v příspěvku. Vítěz volných vstupů na koncerty Beyoncé a Jay-Z má být oznámen 22. května. Lístky nakonec nebudou navěky, ale maximálně na 30 let.

Ari Solomon z organizace Mercy For Animals už celou iniciativu ocenil, protože Beyoncé může mít opravdu velký dosah. „Beyoncé a Jay-Z jsou největší hvězdy na světě. Takové promo pro veganství může pomoct milionům zvířat,“ dodal.

Témata: Beyoncé Jay-Z