Ariana Grande si utrhla pořádnou ostudu! Nechte mě na pokoji, vzkázala

Ariana Grande 2

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

2. února 2019 19:02

Pro celebrity po celém světě jsou sociální sítě nepostradatelné, občas jim ale dokážou i pěkně ublížit. V posledních dnech se o tom přesvědčila třeba americká zpěvačka Ariana Grande.

Americké zpěvačce Arianě Grande se přihodilo faux pas. Ačkoliv je veganka, nechtíc si nechala na svou dlaň vytetovat japonský gril. Populární hvězda si chtěla nechat zvěčnit připomínku na svůj hit 7 Rings, ale jaksi se to nepovedlo.

Ve středu se totiž Grande se vším svěřila na sociálních sítích, kde jí ale záhy zasypaly desítky odpovědí s tím, že japonská písmena, která má na ruce vytetovaná, se překládají jako shichirin neboli malý gril na dřevěné uhlí.

Pětadvacetiletá zpěvačka už tento příspěvek ze sociálních sítí smazala, přesto jsou široce rozšířeny, protože si řada lidí pořídila jejich screenshoty. Grande si uvědomila chybu, ale zároveň podotkla, že tetování není navěky, protože pokožka na dlaních se obnovuje rychleji a tetování zde většinou zmizí.

„Ano, vynechala jsem některé znaky. Strašně to bolelo, už bych nevydržela ani jeden další symbol,“ popisovala Grande na Twitteru. „Ale kůže se na těchto místech loupe, takže časem zmizí. Pokud by mi ale chybělo, tak to celé můžu podstoupit ještě jednou,“ dodala.

„Prosím, nechte mě a můj gril na pokoji. Díky,“ vzkázala americká zpěvačka závěrem. Přesto se stala terčem mnohých vtípků. „Potkal jsem všechny Asiaty a náš společný verdikt je, že to tetování je dobré,“ napsal ironicky uživatel Kevin Nguyen.

Témata: Ariana Grande Tetování