Michael Jackson si kupoval děti na sex?! Nový šokující dokument!

Michael Jackson.

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

1. února 2019 9:01 | Aktualizováno: 1. února 2019 9:05

Během interview v roce 2003 řekl Michael Jackson, že by si raději přetnul žíly v zápěstí, než by sexuálně obtěžoval lidi. Obhajoval tak, že není pedofil, ačkoliv spí s dětmi. Tehdy se přitom král popu zpovídal z obtěžování nezletilého Gavina Arviza. V minulém týdnu ho z toho samého nařkli další dva lidé.

V tehdejším rozhovoru pro americkou televizi CBS připustil, že spal s dětmi, s nimiž ho nepojil žádný příbuzenský vztah. Vehementně se však bránil přezdívce Jack Rozparovač, kterou mu dala některá média. Na otázku, zdali je podle něj přijatelné spát s dětmi, odpověděl Jackson: „Jasně, jasně, proč ne?“

„Pokud se stanete pedofilem, pokud se stanete oním Jackem Rozparovačem, budete i vrahem. A to není pěkná myšlenka. Takový opravdu nejsem,“ řekl tehdy slavný zpěvák. „Tak jsem byl vychován. Nikdy jsem s dítětem v posteli nespal. A pokud ano, je to OK. Spal jsem na zemi. Postel jsem věnoval tomu dítěti,“ vysvětloval popleteně Jackson.

Následně pronesl slavnou větu: „Dřív než bych ublížil dítěti, bych si přetnul žíly v zápěstí.“ Jackson tehdy čelil sedmi obviněním s obtěžování dětí. Policie dokonce provedla razii na slavném ranči Neverland v Californii. Jackson to nesl špatně, bral to jako výrazné narušení jeho soukromí a na ranč už se vracel jen zřídka. V roce 2005 byl nakonec osvobozen.

Nová podezření se objevila v minulém týdnu, kdy na slavném filmovém festivalu Sundance poprvé běžel dokumentární film Leaving Neverland. Na plátně promluvili Wade Robson a James Safechuck, kteří nařkli Jacksona, který zemřel v roce 2009, z toho, že je po několik let sexuálně obtěžoval v době, kdy byli nezletilí.

Král popu Michael Jackson ale vždy veškerá obvinění ze sexuálního obtěžování rázně odmítal. Jacksonovi zástupci tak dokument označili za další skandální a patetický pokus z Jacksona něco vytěžit, především peníze.

Témata: Michael Jackson film Michael Jackson: Hledání Neverlandu Sexuální obtěžování