Jasmina Alagič chce hned domů! Na exotické dovolené ji postihl těhotenský problém!

Jasmina Alagič 9

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

27. ledna 2019 18:40

Těhotné ženy občas mají divné chutě. O tom ostatně může vyprávět nejedna maminka! Své už o tom ví také moderátorka Jasmina Alagič! Tu na dovolené na dalekých Maledivách přepadla touha po jídle, které v exotickém ráji nesežene!

Jasmina je těhotná a zasnoubená – a dává najevo, že jí nikdy nebylo tak dobře! „Díky němu mi nic nechybí,“ pochvaluje si Jasmína svého partnera Patrika Rytmuse Vrbovského.

Pak se ale opravila. Jednu věc přece jen postrádá! „Pouze perkelt, kvůli tomu bych přeplavala přes všechny moře, co mě od něj dělí, za máslové noky s perkeltovou šťávou bych darovala celou naši garáž, plnou jeho zadření aut,“ přiznala, že by kvůli tomuto jídlo byla schopná se hned vrátit domů!

Že nevíte, co je to perkelt? Nejste v tom sami. Zatímco slovenští fanoušci dobře věděli, o čem je řeč, ti čeští byli hodně zmatení! Perkelt je pokrm z masa, který pochází z Maďarska. Je podobný guláši, obsahuje však méně vody. Perkelt se nejčastěji podává s chlebem. Slováci k němu ale často jedí halušky jako nebo maďarské těstoviny zvané tarhoňa.

Lásku tak nakonec vyznala nejen Rytmusovi, ale i perkeltu! „Miluji tě a děkuji za krásnou dovolenou plnou zdravého jedla,“ vzkázala svému partnerovi. „Toužím po Tobě, perkelte můj milý,“ dodala a přiznala, že ji úplně pohltily těhotenské chutě!

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)