K*koti! M*dky. Rytmus si s Jasmínou užívá exotiku, domů posílá vulgární vzkazy!

Jasmina Alagič a Rytmus se těší na miminko! 15

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

21. ledna 2019 15:30

Patrik "Rytmus" Vrbovský se opět vulgárně pustil do novinářů. Nelíbí se mu, že používají jeho fotky a vydělávají na nich, i když je primárně fotil pro fanoušky. Z dovolené na Maledivách, kam se vydal se svou snoubenkou Jasminou Alagic, jim poslal drsný vzkaz.

Jasmína Alagič a Rytmus vyrazili za sluníčkem na Maledivy. Rapper tohle místo označil za ráj, moderátorka mu dává úplně za pravdu. Navíc si pořídila fotku jako vystřiženou z katalogu cestovné kanceláře. „Jedno maledivske klišé se síťkou, poprosím. Ráj na zemi,“ pochvaluje si nastávající maminka.

„Pane bože děkuji ti, za tyto možnosti. Slibuji, že se nadále nebudu vymlouvat, stěžovat si, ale budu makat, abych si dopřál. Slibuji, že nebudu plýtvat časem a budu rozvíjet možnosti, které jsi nám, lidem, dal. Děkuji ti za vůli, sílu nevzdat se a krásnou ženu - rodinu. Vážím si tohoto života,“ básnil Rytmus.

Jenže jak se zdá, úplný klid pár na dovolené nemá. Patrik totiž zveřejnil fotku přímo z letadla, na které je vidět, jak luxusně si snoubenci cestují. Přes ni napsal rudým písmem vzkaz novinářům a vyzval je, aby mu nekradli fotky. A na závěr je častoval nadávkou „k*koti“.

Tím ale neskončil! „Bulvární m*dky pláčou a nedokáží pochopit, proč na naše společné fotky dávám popisky. Ani se nedivím, protože takovou práci mohou dělat jen odchovanci na odpadcích,“ spustil tvrdý útok na novináře hudebník.

Sám se přitom označil za hlas lidu a dodal, že současnou situaci si užívá. Nelíbí se mu prý ale ani argumenty, že denně zveřejňuje příspěvky ze svého soukromého života. Tyto příspěvky jsou prý ale určeny pouze jeho fanouškům!

Odmítá také slova, že tato pozornost je daň za slávu. „Ukažte mi, které další interprety zveřejňují tak jako nás,“ dodal s tím, že důvod, proč popisky na fotky píše, je, že o takovou publicitu nestojí.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič