Dusno mezi vévodkyněmi: Meghan si zchladila žáhu na dceři Kate a Williama!

princezna Charlotte Elisabeth Diana s matkou a vévodkyní 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

21. ledna 2019 13:20

Už i vrabci na střeše si špitají, že mezi vévodkyněmi Kate a Meghan to pořádně skřípe. O nevraživosti mezi manželkami princů Williama a Harryho už nějaký ten týden píší média, která se snaží zjisti, co přesně se vlastně stalo. A zdá se, že všemu přišla na kloub!

Harryho manželka se podle britských médií rozhodně nebojí kritizovat výchovu dětí Kate a Williama. To ale maminku princů George a Louise a princezny Charlotte naštvalo natolik, že si před několika dny dokonce šla pro radu za královnou do Buckinghamského paláce!

A proč se vlastně Kate tak naštvala? Meghan se prý navezla nejen do ní, ale i do její dcery Charlotte! Dívenka si podle všeho zkoušela naprosto nevhodné šaty a Meghan to samozřejmě nenechala bez komentáře.

Právě poznámky na adresu její dcery údajně Kate psychicky tak zdeptaly, že už to nevydržela a rozplakala se. Netaktní poznámka pak podle zdrojů ze zákulisí britské královské rodiny vyvolala roztržku, kvůli které se teď Meghan cítí odtržena od zbytku rodiny.

Navíc prý těžce snáší, že nemůže o všem příliš mluvit. Po svatbě musela zrušit všechny své osobní účty na sociálních sítích, na kterých byla zvyklá se prezentovat a zveřejňovat svá vyjádření a postoje. I kvůli tomu nemůže sama uvést věci na pravou míru a to ji prý deprimuje!

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr) princezna Charlotte Elisabeth Diana