Nový hvězdný pár? Brad Pitt údajně randí s touhle kočičkou

Brad Pitt a Charlize Theron spolu randí? 17

Autor: Jan Novák, stars24.cz

20. ledna 2019 17:31

V britských médiích se objevila informace, že herec Brad Pitt (55) a herečka Charlize Theron (43) spolu již nějaký ten týden randí.

Již druhým týdnem plní tyhle dvě hrdličky přední stránky všech britských bulvárních deníků. S informací jako první přišel bristký The Sun. 

Dva roky po rozchodu s oscarovou hollywoodskou hereckou hvězou Angelinou Jolie se zdá, že Brad Pitt randi s touhle kočičkou. Novou partnerkou mu má být 43letá herečka Charlize Theron, kterou mu představil její ex-partner Sean Penn. 

Theron byla na večírku 12. ledna po promítání filmu Roma at the Chateau Marmont ve West Hollywoodu. Ukázal se zde i Brad Pitt. Ten se objevil po filmi Beale Street Could Talk vedle krásné Blanca Blanco. Později už patřil ale pouze Theron."Ona si údajně užívala večer s koktejly s vodkou, kdežto Brad pil jen minerálky. Pitt nepije alkohol od rozchodu s Angelinou. Dotykali se, Brad ji držel rukou kolem pasu a mrkal na ní. Oba vypadali opravdu šťastně," říká zdroj z večírku Má Hollywood nový hvězdný pár? A co Jennifer Aniston?  Ještě v prosinci se šuškalo, že by snad mohla čekat s Bradem vysněné dítě.

Témata: Brad Pitt Charlize Theron