Meghan Markle zavrhla dalšího člena královské rodiny? Už tak máme dost práce, vzkázala

Meghan Markle 4

Autor: Jiří Hrabal, stars24.cz

17. ledna 2019 16:52

Členkou britské královské rodiny není ještě ani rok, přesto už manželka prince Harryho Meghan o lecčems rozhoduje. Dokonce i o tom, kdo bude do elitní smetánky připuštěn. Čím si toto privilegium vysloužila?

Nastávající maminka dorazila ve středu do jednoho zvířecího útulku v Londýně, který je pod jejím patronátem. Jelikož se sama Meghan označuje za velkou milovnici zvířat, nabídli jí místní pracovníci jednoho Jack Russell teriéra. Meghan však s díky odmítla.

Minnie, jak se tenhle teriér jmenuje, je právě určená k adopci. Přestože se vévodkyni na první pohled zalíbila, ta musela říct rázné NE. „Nemůžeme si vzít dalšího psa, než se nám narodí dítě. Už tak budeme mít plné ruce práce,“ řekla Meghan. Všichni přítomní její vysvětlení pochopili.

Společně s Harrym už navíc dva psi v Kensingtonském paláci mají. Meghan si přivezla z útulku v kanadském Ontariu bígla Guye, společnost mu pak dělá ještě černý labrador.

Ač je Meghan nastávající matkou, stále si plní veškeré povinnosti člena královské rodiny. Její bohatý včerejší program obsahoval kromě návštěvy útulku i návštěvu představení věhlasného Cirque de Soleil.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr) Princ Harry