Strach v rodině Karla Gotta: Hudebník musel na operaci kvůli sluchu!

Timo Tolkki 2

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

16. ledna 2019 11:09

Rodinu Karla Gotta nedávno zasáhly nepříjemné zdravotní problémy. Timo Tolkki, manžel nejstarší Gottovy dcery Dominiky, měl vážné potíže se Sluchem! A vzhledem k tomu, že se Timo, stejně jako jeho tchán, hudbou živí, to opravdu nevypadalo příliš dobře!

„Mám pro vás špatné zprávy, právě jsem se vrátil od odborníka přes uši a on mi řekl, že můj stav je vážný. Držte mi palce,“ svěřil se Timo Tolkki, bývalý kytarista populární kapely Stratovarius, před pár měsíci na svém Facebooku.

Je logické, že pro hudebníka je sluch vším! A pokud by o něj Timo přišel, bylo by to hodně zlé. Opravdu zlé! Už před lety totiž manžel Dominiky Gottové bojoval s těžkými maniodepresemi, kvůli kterým si málem vzal život! Těžce situaci nesla i jeho žena.

Jenže jak se zdá, krize je zažehnána! Metalista v prosinci podstoupil u odborníka zákrok, díky kterému je vše mnohem lepší. „Moje sluch se vrátil do normálu. Děkuji za vaši podporu,“ napsal Timo na svém facebooku krátce před Vánocemi.

To, že se hudebníkův stav zlepšil, potvrdila i sama Dominika. „Jsem šťastná, že to dopadlo dobře a že Timo zase slyší jako dříve. Pod stromečkem jsme nemohli oba spolu s jeho rodinou rozbalit lepší dárek,“ přiznala deníku Aha!

Témata: Timo Tolkki Dominika Gottová