Známá zpěvačka se chlubí svými kily navíc: Prožrala jsem Vánoce a cítím se sexy!

Celeste Buckingham se netají tím, že přibrala pár kilo. A prý se nikdy necítila tak sexy! 11

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

15. ledna 2019 15:41

Slovenská zpěvačka Celeste Buckingham (23), kterou si Češi mohou pamatovat třeba jako finalistka druhé řady Česko Slovenské SuperStar, přes Vánoce přibrala nějaké to kilo. A aby předběhla své kritiky, sama si to připsala ke svým fotkám na Instagramu!

Celeste se proslavila už v roce 2011, kdy se dostala do finálové desítky jedné z pěveckých soutěží. Od té doby se hudbě věnuje naplno. ¨V roce 2012 vydala své debutové album Don't Look Back. V roce 2014 se stala porotkyní televizního pořadu Česko Slovenský X Factor.

Ještě před pár dny si třiadvacetiletá zpěvačka užívala na Madeiře. „Už jsem doma na Slovensku, ale stále mám svou dovolenou čerstvě v hlavě a musím si odvykat na sluníčko, ruch oceánu a palmy,“přiznává Celeste, která dovolenou strávila s rodiči, se kterými tráví stále méně času!

Přidala i pár fotek. „Vím, že moje postava na těchto fotkách je větší (jako většina lidí jsem prožrala své Vánoce) a takto vám chci ušetřit čas komentovat na mou postavu.“ směje se nad fotkami zpěvačka.

Kily navíc se ale rozhodně netrápí! „ V životě jsem se necítila víc sexy a pohodlně takže... mír,“ vzkazuje těm, kteří by snad chtěly její plnější křivky nějak komentovat!

Témata: Celeste Buckingham