Snoubenec Lady Gaga zveřejnil velmi intimní fotku: Co udělala zpěvačka se Zlatým glóbem?

Lady Gaga 5

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. ledna 2019 20:51

Letošní 76. ročník Zlatých glóbů v Beverly Hills byl úspěšný třeba pro zpěvačku Lady Gaga (32). Ta se s oceněním jen chvíli po předání vyfotila nahá v posteli!

Charismatická blondýnka uspěla jako spoluautorka písně z romantického dramatu Zrodila se hvězda. Kategorii Nejlepší originální píseň ovládla díky písni Shallow. Cenu pro nejlepší herečku ve vedlejší roli jí ale unikla, získala ji Regina Kingová za výkon ve snímku If Beale Street Could Talk (Kdyby Bealeova ulice mohla mluvit).

„Jako žena pohybující se v hudební branži musím říci, že je těžké, aby vás jako zpěvačku a skladatelku brali vážně," přiznala v děkovné řeči. Po ceremonii zpěvačka poděkovala i všem lidem, kteří v ní věřili a také vyslovila dík Bradleymu Cooperovi - režisérovi a hereckému partnerovi filmu Zrodila se hvězda, který vítěznou píseň nazpíval spolu s ní. 

Lady Gaga a její snoubenec Christian Carino se po předávání cen rozhodli opustit akci a neúčastnit se after párty. Christian se hned po půlnoci podělil s fanoušky o rozkošnou fotografii své budoucí manželky, na níž zpěvačka leží v posteli, objímá svou trofej a pochutnává si na cereáliích. Zdá se, že si zamilovaní snoubenci udělali vlastní párty, kterou si pořádně užili!

Témata: Lady Gaga Zlatý glóbus