Proč se Kate a Meghan nesnáší? Objevily se další informace ze zákulisí královské rodiny!

Britští princové William a Harry s manželkami

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

8. ledna 2019 11:17

Už měsíce se mluví o tom, že vztah mezi vévodkyněmi Kate a Meghan je napjatý jako struna! Podle britských médií za jejich spory stojí hned několik událostí, při kterých si vjely dámy do vlasů. Jenže podle znalkyně královské rodiny v tom může být ještě něco úplně jiného!

Je veřejným tajemstvím, že vévodkyně Meghan a vévodkyně Kate se moc nemusí. I to je důvod, proč princ Harry s manželkou už nebudou dál bydlet v Kensingtonském paláci. Důvodem stěhování měly být spory Harryho s bratrem Williamem, které vznikají právě kvůli jejich manželkám.

Důvodů, proč spolu vévodkyně nevychází, je podle zákulisních informací hned několik. S novou teorií přišla i novinářka Carole Maloneová, která se zaměřuje na zprávy o královské rodině. Podle ní za nevraživost může i důvod, že Meghan v Kate vyvolala pocit „ohrožení“.

Kate na sebe totiž až do příchodu Meghan upoutávala velkou pozornost. Tu ale na sebe následně strhla bývalá herečka, která byla zvyklá na záři reflektorů i díky její kariéře v Hollywoodu. A tak se prý manželka prince Williama začala bát o svou pozici!

„Myslím, že Kate byla velmi ohrožena Meghaninou přítomností a jejím vystupováním na královské scéně,“ tvrdí Maloneová. Poukazuje na to, že Kate byla mladá nádherná dívka, kterou poslední tři nebo čtyři roky každý fotografoval. Jenže pak se na scéně objevila americká kráska a hollywoodská hvězda v jedné osobě!

Poukazuje navíc na to, že obě ženy jsou hodně odlišné. „Kate je anglická růže. Chodila do soukromých škol, nikdy nebyla feministkou tím způsobem jako Meghan, nikdy nebyla tak otevřená. Meghan je na druhé straně dravá dívka. Přišla z úplně jiného druhu rodiny – nefunkční rodiny. Její rodiče byli rozvedeni a Meghan musela o všechno bojovat,“ vysvětluje královská komentátorka.

O konfliktu mezi páry se mluví už několik měsíců, ale podle nejnovějších zpráv spolu vévodkyně i přes své rozdíly dokáží spolupracovat a vycházet, což se ukázalo třeba v době Vánoc. Na Štědrý den si v královském sídle v Sandringhamu spolu dokonce zahrály Scrabble.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr) Princ William Princ Harry