Neuvěřitelné! Královna postavila Meghan a Kate do latě? Takhle to tam vypadá!

Meghan Markle a Kate Middleton

Autor: Adam Slabý, stars24.cz

5. ledna 2019 10:43

Dovedete si představit, jak vévodkyně Kate a Meghan sedí u jednoho stolu, baví se, smějí se, povídají si a hrají nějakou deskovou hru? Po všech informacích, které jsme v posledních měsících slýchali z královského paláce, asi jen stěží. Přesto je tomu skutečně tak. A může za to sama královna.

Vévodkyně Meghan a vévodkyně Kate se ale moc nemusí, a i to je důvod, proč princ Harry s manželkou už nebudou nadále bydlet v Kensingtonském paláci. Důvodem stěhování měly být spory Harryho s bratrem Williamem, které vznikají právě kvůli jejich manželkám.

A jak jsme vás na serveru stars24.cz už informovali, obě musely na kobereček ke královně. Alžběta totiž nechtěla, aby jejich svár narušil poklidnou vánoční pohodu v královském paláci a aby vrhal na královskou rodinu špatné světlo.

Královna jim důrazně promluvila do duše a poté se do sporu vložil i princ Charles, který Meghan a Kate vysvětlil, že jejich konflikty se za žádnou cenu nesmí odehrávat před zraky veřejnosti.

Soudě dle nejnovějších informací apel skutečně zabral. US Weekly uvedl, že obě vévodkyně odložily své neshody v zájmu rodiny a podle jeho zdroje prý královna dosáhla svého. Hádky mezi vévodkyněmi skončily.

Podle zdroje si královna "zoufale přála", aby se obě vzpamatovaly, a to se prý povedlo. Kate a Meghan si dokonce zahrály Scrabble poté, co spolu sledovaly vánoční projev královny.

"Společně se chichotaly. Nenapadlo by vás, že mezi těmito dvěma ženami panuje napětí. Byl to nádherný den a noc," uvedl zdroj s tím, že nyní obě nadále pracují na svém vztahu a učí se spolu vycházet. 

Meghan ale i přes usmíření nadále trvá na svých zásadách a odmítá například rodit v té samé nemocnici, kde porodila Kate. Navíc si stojí za všemi životními změnami, které musel učinit princ Harry, aby Meghan podpořil. A to  včetně čaje a jógy.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr)