Otřesné dětství vévodkyně Kate! Její největší tajemství je prozrazeno!

Kate Middleton

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

2. ledna 2019 10:25

Pozornost britských médií se v posledních měsících zaměřila především na vévodkyni Meghan, která na královském dvoře provádí neslýchané změny. Neméně zajímavá je ale i Kate Middleton, o to více vzhledem k posledním informacím, o nichž svět dosud nevěděl!

Kate Middleton byla v mládí obětí kruté šikany! Podle webu News to tvrdí její spolužačky s tím, že Kate byla duševní troska a emočně nestabilní.

Vše se mělo odehrávat na střední škole, kde si na vévodkyni spolužačky zasedly. Týraly ji a šikanovaly, což se negativně projevilo na jejím zdraví.

A to nejen duševním, ale i fyzickém. Vévodkyně měla začít trpět na kožní infekce vyvolané přílišným stresem. A to rodiče odmítli nadále tolerovat.

Kate proto přeřadili na jinou školu, kterou sice měla mnohem dál, ale zbavila se svých tyranských spolužaček. Ani přestup ale Kate následků šikany nezbavil. 

Podle spolužaček na ní bylo vidět, že byla týraná a stranila se lidí. Dokonce se prý velmi bála. To se ale časem změnilo a ledy se prolomily.

"Byly jsme jako rodiny. Pekly jsme spolu a sledovaly filmy," nechala se slyšet jedna ze spolužaček s tím, že Kate nikdy nebyla "pařící" typ, naopak se pilně věnovala studiu.

Podle bývalých učitelek vévodkyně je právě tohle kámen úrazu. Kate jen těžko zapadala do kolektivu, což vyústilo v šikanu, o které ale dlouho nikdo nevěděl. Kate o ní totiž zpočátku neřekla ani rodičům.

Právě její temná minulost je zřejmě jedním z důvodů, proč dnes Kate s manželem Williamem vedou několik charitativních organizací zaměřených na pomoc týraným dětem.

Témata: Kate Middleton Týrané děti