Beckham praštil do stolu! Do firmy své manželky napumpoval miliony, Victoria Beckham už zachraňovat nebude!

David Beckham, anglický fotbalista hrající v současnosti za americký Los Angeles Galaxy v Major League Soccer a anglickou reprezentaci. 6

Autor: ČTK

31. prosince 2018 11:33

Bývalý fotbalista a podnikatel David Beckham už nechce zachraňovat stále ztrátovější módní byznys své ženy Victorie. Její značka Victoria Beckham Limited jen loni prodělala více než deset milionů liber (asi 286 milionů Kč), v roce 2016 to bylo 8,4 milionu a rok předtím 4,7 milionu.

Napsal o tom bulvární deník Daily Mail. Beckhamově vlastní firmě DB Ventures se přitom daří skvěle, jen loni mu vynesla zisk před zdaněním ve výši 26,5 milionu liber.

Beckham dříve přispěchal manželce na pomoc a do její firmy napumpoval miliony liber. Nyní je však podle zdrojů listu rád, že si bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls a uznávaná módní návrhářka našla investory, kteří do jejího podniku nalili 30 milionů liber, takže alespoň v příštím roce by účetní knihy mohly vypadat lépe. Jeden ze zdrojů deníku řekl: "David je ohromně hrdý na to, co Victoria dokázala, ale už do toho nebude dávat peníze. Ona teď má investory."

Victoria se mezitím snaží dosáhnout vyšší ziskovosti. V dubnu propustila třetinu zaměstnanců a doufá, že úspěšný bude povánoční výprodej. Už zlevnila ceny 230 kusů svého luxusního oblečení, některé až o 50 procent.

Třeba zavazovací kabát s leopardím potiskem je nově k mání za 1247 liber (35.675 Kč) místo původních 2495 liber. A za hedvábné šaty s krátkým rukávem a podobným vzorem zájemce zaplatí jen 767,50 místo 1535 liber.

Témata: David Beckham Victoria Beckham