Čekají Meghan a Harry dvojčátka? Nové informace utekly na veřejnost

Meghan Markle 12

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

29. prosince 2018 21:58

Spekulace založené na několika fotografiích se začínají ukazovat jako naprosto reálná možnost! Podle zdrojů z paláce prý vévodkyně Meghan a princ Harry čekají hned dva potomky!

O tom, že by Meghan mohla mít dvojčátka, se spekuluje už několik týdnů. Podezření vyvolaly fotky, na kterých měla manželka Harryho podezřele velké bříško. Někteří naznačovali, že je to proto, že Meghan má skutečný termín porodu dříve, než se předpokládalo. Další ale měli za to, že v břiše nosí hned dvě děti.

Druhou možnost teď podpořily i výroky nejmenovaných zdrojů z okolí královské rodiny i chování sázkařů. Britský bulvár s odkazem na své zdroje uvádí, že by Meghan a Harry mohli očekávat dvojčátka. Jeden vysoce postavený dvořan už si prý na tuto možnost i vsadil!

Bookemakeři dokonce nedávno pozastavili možnost sázek na možnost, že Meghan porodí dvojčata. „Zaznamenali jsme podobný vzorec sázek jako před oznámením zásnub tohoto páru a těhotenství Meghan, Bezprecedentní množství sázek na to, že Meghan a Harry budou mít dvojčata, nás donutilo, abychom sázku ukončili,“ vysvětlila jedna ze sázkových kanceláří.

„Od chvíle, kdy začal proud těchto sázek, jsme přesvědčeni, že zasvěcené zdroje z okolí páru pravděpodobně vědí něco víc než my,“ dodali bookemakeři.

Média také poukazují na fakt, že u maminek nad 35 let existuje vyšší pravděpodobnost, že budou mít dvojčátka – a to nejen kvůli léčbě neplodnosti. Odkazují se na lékařské stránky, podle kterých u maminek ve věku 20 let připadají dvojčátka na jedno ze 16 těhotenství, zatímco u matek ve věku 35 až 39 let připadají dvojčata na jedno z pěti těhotenství!

Témata: Meghan Markle Princ Harry královská rodina (gbr) Velká Británie