Krize v královské rodině? Princ William úplně ignoruje Meghan, Britové jsou zděšení!

Princ Harry a Meghan Markle

Autor: Petra Sedláčková, stars24.cz

28. prosince 2018 12:38

Během posledních několika měsíců se čile spekuluje o tvrdém „královském rozkolu" mezi vévodkyněmi Meghan Markle a Kate Middleton. Teď se ale zdá, že problémy mezi předními členy královské rodiny jsou mnohem hlubší!

O sporech mezi manželkami princů Harryho a Williama se mluví už delší dobu. Spekulace ještě podpořila zpráva, že se Harry a Meghan stěhují z Kensingtonského paláce.

Vévodkyně údajně plánovaly na Štědrý den oddělené programy, nakonec se ale plány změnily a oba páry se potkaly na tradičním obědě u královny. Tato událost ale vyvolala další dohady - královští fanoušci, se domnívají, že spor je ve skutečnosti ještě větší, protože princ William „ignoroval“ svou švagrovou Meghan.

These onlookers really showed up for Meghan. They were all calling her name. Validation! She is loved. A good girl can't be kept down!#harryandmeghan pic.twitter.com/jE9Z8mBiIS

— Ed-I'm not a bot (@Ed59029780) 25. prosince 2018

Záběry obou párů, na kterých o svátcích vycházejí z kostela sv. Máří Magdalény v Sandringhamu, kolují po sociálních médiích. Zdá se, že se Meghan obrátila na Williama, aby něco řekla, ale princ si raději začal narovnávat šálu a tvářil se, že ji vůbec neslyší.

A to samozřejmě vyvolalo další klepy! „Možná to je jen moje fantazie, ale zdá se, že William úmyslně ignoroval Meghan,“ napsal jeden z fanoušků královské rodiny na twitteru. „A William a Harry se o sebe navzájem moc nezajímali.“

„Zdá se, jako by se mezi nimi něco stalo,“ podotkl další. „Mluví spolu William a Harry vůbec? Zdá se mi, že je mezi nimi něco špatně,“ přidali se jiní fanoušci. Další podotkli, že se vztah mezi princi evidentně změnil.

„Vždycky se usmívali a pravděpodobně také žertovali, ale na tomto videu se ani na sebe ani nedívají,“ poznamenal další. „Je to divné, doufám, že je všechno v pořádku,“ přidal se další zděšený Brit.

Témata: Meghan Markle Kate Middleton Princ Harry Princ William