Meghan, tohohle budeš jednou litovat! Kronikář královské rodiny prozradil, jakou největší chybu vévodkyně dělá!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

27. prosince 2018 16:31 | Aktualizováno: 28. prosince 2018 3:48

Robert Jobson má v královské rodině zajímavé postavení. Ačkoliv sám není jejím členem, zabývá se biografií prince Charlese, a proto je rodině blíže, než kdo jiný, snad vyjma jejich služebnictva. Jobson se nyní svěřil britským médiím s tím, co za zdmi královského hradu probíhá.

Otec vévodkyně ze Sussexu Meghan několikrát vyzval svou dceru, aby mu zavolala. Napoledy Thomas Markle řekl televizi ITV, že spolu nehovořili od Meghaniny květnové svatby. Té se nezúčastnil, protože se na poslední chvíli omluvil kvůli srdečním problémům.

Ve svém prvním televizním rozhovoru od říjnového oznámení, že manželka britského prince Harryho je těhotná, 74letý nastávající dědeček připustil, že dcera ho ignoruje. Tvrdí, že královský pár se nechává ovlivňovat mediálním obrazem jeho osoby.

Kronikář si nemůže dovolit kritizovat některého ze členů královské rodiny, tvrdí ale, že Meghan by se svému otci ozvat měla, jinak toho bude litovat. Podle něj s ním totiž hraje nebezpečnou hru.

"Pokud má někdo oba rodiče, neumí si představit jaké to, až bude žít bez nich," řekl serveru The Sun s tím, že její otec není v nejlepší zdravotní kondici a Meghan by si měla s napravováním rodinných vztahů pospíšit.

"Až jednou odejde, žádné slzy ho nevrátí zpět. Pokud se mu něco stane, bude litovat, že nebyli v kontaktu," dodal směrem k Meghan.

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)