Jak je to opravdu s Jasmininým těhotenstvím? Rytmusova snoubenka má co vysvětlovat!

Jasmina Alagič a Rytmus se těší na miminko! 9

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

27. prosince 2018 12:44

Jasmina Alagic a Patrik Rytmus Vrbovský o Vánocích oznámili, že brzy budou doma tři. Slovenská moderátorka je totiž těhotná! Ještě před pár týdny přitom rapper vyhrožoval žalobou těm novinářům, kteří o jeho snoubence psali, že je ve sladkém očekávání. Jasmina proto musela vysvětlovat, jak to vlastně všechno bylo!

„Myslím, že dnes je ten správný čas na to, abych se s vámi podělila o jeden z nejkrásnějších darů, jaké člověk může dostat. Tyto Vánoce trávíme s Paťou dva, ale už ty následující nás bude o jednoho víc,“ oznámila Jasmína. Rytmus následně dodal, že dostal nejlepší dárek v životě.

Jenže někteří připomněli, že ještě nedávno vyhrožoval Rytmus novinářům, kteří o údajném těhotenství jeho snoubenky psali, žalobou! A tak začala nastávající maminka vysvětlovat, jak se všechno vlastně událo!

Nejprve poděkovala za přání od fanoušků. „Jen jsem chtěla říci, že děkujeme. Neodpověděla jsem určitě na všechny gratulace, věřte ale, že jsem si každou přečetla a velmi mě dojali. Jste neuvěřitelně laskaví a my si toho velmi vážíme,“ uvedla moderátorka.

Pak vysvětlila, proč vlastně tuto novinku oznámila! „Proto jsme to oznámili, aby vás už média nemusela krmit výmysly. Protože každé uveřejnění článku o mém těhotenství v médiích byla jejich čistá spekulace,“ tvrdí Jasmina.

Navíc doplnila, že když vyšel zatím poslední článek se „zaručenou“ zprávou, že je v jiném stavu. „Ani já sama jsem tehdy nevěděla, že jsem těhotná, ani jsem neměla žádná taková vyšetření, na základě kterých by mohli dedukovat,“ tvrdí těhotná moderátorka.

„Nechci vás zatěžovat těmito věcmi, ale vážím si vás, kteří tu jste a proto jsem to lidem, které to zajímá, chtěla vysvětlit takto osobně,“ dodala Jasmina na Instagramu.

Témata: Jasmina Alagič Rytmus (Patrik Vrbovský)