Superkráska Heidi Klumová (45) se zasnoubila s hudebníkem Kaulitzem

Heidi Klum a Tom Kaulitz 21

Autor: ČTK, stars24.cz

25. prosince 2018 4:23

Supermodelka Heidi Klumová (45) se zasnoubila s kytaristou německé skupiny Tokio Hotel Tomem Kaulitzem. Podívejte se na aktuální fotografie, jak krásné a pevné tělo stále má. Ten má ale štěstí.

Na svůj instagram dnes umístila jejich společnou černobílou fotku, na níž ukazuje diamantový prsten a ke které připsala: "Řekla jsem ano." S o 16 let mladším hudebníkem tvoří pár zhruba rok, uvedla agentura AP.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

I SAID YES ❤️

Příspěvek sdílený Heidi Klum (@heidiklum), Pro 24, 2018 v 11:01 PST

Pětačtyřicetiletá matka čtyř dětí je dvakrát rozvedená, naposledy byla sedm let vdaná za britského zpěváka Seala. Její nastávající za sebou má jedno krátké s manželství s královnou krásy Riou Sommerfeldovou.

Dlouhonohá topmodelka Klumová se stala miláčkem nejen ve svém rodném Německu. Prosadila se i jako moderátorka, zahrála si ve filmech a navrhla vlastní módní kolekce.

Kaulitz hraje v kapele Tokio Hotel spolu se svým bratrem-dvojčetem Billem, převážně na kytaru, ale příležitostně je také pianistou. Vystoupili i v Praze. Tom proslul častým střídáním sexuálních partnerek a prozradil na sebe, že se předávkoval viagrou. Stejně jako Klumová tráví valnou část roku ve Spojených státech.

Témata: Heidi Klum Tom Kaulitz Tokio Hotel Láska, intimnosti, vztahy