Je to venku! Jasmina je těhotná, Rytmus bude otcem!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 8

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

25. prosince 2018 0:04

To, o čem se měsíce jen spekulovalo, se stalo realitou. Jasmina Alagič, přítelkyně rapera Patrika Vrbovského, dnes prozradila, že je těhotná. Rytmus se tak stane otcem!

"Myslím, že dnes je ten správný čas na to, abych se s vámi podělila o jeden z nejkrásnějších darů, jaké člověk může dostat. Tyto Vánoce trávíme s Paťou dva, ale už ty následující nás bude o jednoho víc. Těšíme se z tohoto daru, jsme vděční za všechnu radost, kterou nám dává, i když je teprve v bříšku. Chtěli jsme se s vámi o to tento zázrak podělit. Zdravíme všechny, kteří momentálně zažívají podobný zázrak jako my a posíláme mnoho hodně hodně lásky. Jasmina & Paťo & malá fazolka," napsala na Instagramu Jasmina.

Své vyznání následně přidal i sám Rytmus. "Nejkrásnější dárek v mém životě. Naše první a poslední vánoce ve dvojici. Miluji tě mamino," napsal slavný raper.

Ještě nedávno přitom hrozil žalobou novinářům, kteří informaci o Jasminině těhotenství přinesli veřejnosti. Tehdy tvrdil, že nic takového není pravda a i sama Jasmina informace o možném děťátku popírala.

Jak se nakonec ukázalo, šťastný pár se za několik měsíců opravdu rozroste. Paradoxem je, že to co Patrik stihnul s Jasminou za rok, tedy žádost o ruku i těhotenství, se mu nepovedlo za šest let se zpěvačkou Darou Rolins.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič