Rytmus a Jasmína setřeli své kritiky: Tohle vzkázali lidem, kteří jim nepřejí jejich lásku!

Rytmus (Patrik Vrbovský) 18

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

20. prosince 2018 16:41

Patrik Rytmus Vrbovský a Jasmína Alagič už od jara tvoří nerozlučný pár. Nedávno se dokonce zasnoubili! Svou lásku přitom veřejně vykřikují do světa tak hlasitě, jak jen mohou. A těm, kterým se to nelíbí, poslali jasný vzkaz!

Rytmus s Jasmínou začal randit krátce poté, co se rozešel se zpěvačkou Darou Rolins. A po pár týdnech už se nechal slyšet, že je je zamilovaný jako nikdy! „Novináři mě často označovali, že jsem zamilovaný jako puberťák. Jako kdyby být zamilovaný bylo jen pro náctileté a dospělý člověk nemá právo být zamilovaný a měl by se za to stydět. Chápu, že to muže z huby vypustit jen nepřejícný a osamělý člověk, ale dělat si srandu z této emoce mi přijde studené a smutné,“ vzkázal těm, kteří jeho citové výlevy nechápou.

„Být zamilovaný znamená (aspoň pro mě), že se mi daří ve všem, co dělám. Cítím se šťastný, když s ní vstávám a dávám jí pusu na dobrou noc. Nestyďte se za svoje city, právě naopak - buďte hrdí, že je máte. Nepatříte mezi ty ledové vyprahlé duše. Hrdě zde vyhlašuju, že miluju Jasnímu Alagič a to, že nám to někteří nepřejí, z nás udělalo silný pár. Prožívám nejkrásnější období jaké jsem kdy měl a jsem šťastný, že se naše cesty zkřížily,“ dodal s tím, že právě proto se Jasmína stane jeho ženou.

Ani jeho snoubenka se nenechala zahanbit a obratem přidala své veřejné vyznání. „Je neuvěřitelné vidět, jak se každý den posunuješ.. Já úplné obdivuju tvoje odhodlání vlastně ve všem, co děláš. Dnes máš před sebou další krok vpřed a já jen chci, abys nikdy nezapomněl, že jsem na Tebe hrdá za to, jakým člověkem jsi, za všechno, čeho jsi dosáhl, za to, že bez hanby a kriminálu na krku jako jeden z mála nám můžeš dopřát pohádkový život a za tu neskutečnou lásku, co mi dáváš. S tebou mam všechno a vlastně ještě mnohem víc,“ básní slovenská kráska.

Vzkaz poslala i hejtrům, kteří by chtějí její slova nějak shazovat. „Pro všechny, kteří budou mít potřebu vyjadřovat názor, proč mu to tu musím věšet na IG a nepovím mu to, vzkazuji: Protože chci, protože to tak cítím a je to úplné v pořádku,“ dodává moderátorka.

Témata: Rytmus (Patrik Vrbovský) Jasmina Alagič