Zemětřesení v královském paláci! Služebnictvo utíká před Meghan. Chová se jako megera?!

Meghan Markle

Autor: Libor Frýdl, stars24.cz

19. prosince 2018 10:31

Královský palác zažívá revoluci. Vévodkyně Meghan Markle tam díky svým zvykům udělala průvan, jaký služebnictvo nepamatuje. A jelikož to nemůže unést, tak ve velkém utíká. Své dcery se ale zastává její otec, který tvrdí, že není taková, jak ji prezentují média. Navzdory tomu se s ním Meghan stále odmítá setkat.

Britská média horlivě monitorují události kolem Vévodkyně ze Sussexu. Zjistila například, že za posledních několik měsíců dokázala z paláce vyštvat část služebnictva.

Svou roli na tom má fakt, že Meghan je přes všechny negativní stránky pracovitá. Zavedla proto budíček v pět hodin ráno, což někteří těžce nesou. Nové pracovní tempo nezvládla například její osobní asistentka, která podala výpověď.

To stejné udělala vrchní tajemnice pro komunikaci Katherine McKeever a výpověď chystá se odejít i tajemnice královského páru Samantha Cohen a Harryho asistent Edward Lane Fox. 

Práci s vévodkyní zkrátka nezvládají, a nehraje v tom roli jen pracovní vytíženost, ale podle médií i fakt, že je na své podřízené Meghan značně nepříjemná. Některé servery dokonce uvádějí, že má ve zvyku chovat se jako megera, tedy kopat do lidí, které už nepotřebuje.

To rezolutně popírá její otec.  "To opravdu není její povahový rys," řekl. "Vždy byla vůči všem velmi zdvořilá, nikdy nebyla na nikoho hrubá. Nevím, co se teď opravdu děje," dodal otec bývalé herečky pro televizi ITV.

Navzdory tomu se ale zdá, že se Meghan svému otci ozvat nehodlá, ačkoliv jí o to několikrát požádal. Na veřejnosti vévodkyně hýří úsměvy a nevypadá, že by ji trápily rodinné trable s otcem. 

Témata: Meghan Markle královská rodina (gbr)