Frustrovaná Meghan: Štědrý den nakonec musí strávit s Kate! A to je jen začátek!

Meghan Markle a Kate Middleton 8

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

15. prosince 2018 14:48

Vše je jinak! princ Harry a jeho manželka Meghan a princ William a jeho choť Kate budou trávit Štědrý den společně! Kensingtonský palác potvrdil, že oba páry stráví sváteční den s královnou!

Už několik týdnů se spekuluje o nevraživosti mezi vévodkyněmi Meghan a Kate. I přes tyto zvěsti je už ale jasné, že Vánoce stráví oba páry společně!

Tedy alespoň částečně. Kensingtonský palác totiž dnes potvrdil, že páry stráví Štědrý den na královském panství. Kde stráví zbytek svátků, nicméně neuvedl.

Původně se přitom objevily informace, že princ William a Kate budou trávit vánoční den s rodinou Middletonových v Berkshire, jako to udělali v roce 2016, zatímco princ Harry a Meghan budou s královnou.  

Meghan je frustrovaná

Meghan navíc podle médií z celé situace kolem své švagrové Kate úplně frustrovaná! Jejich údajná nevraživost se propírá denně v médiích, vše ještě umocnila zpráva, že se Harry a Meghan stěhují z Kensingtonského paláce!

Těhotná vévodkyně z Sussexu je údajně „zarmoucená", protože královský protokol jí nedovoluje, aby se „postavila sama se za sebe". Podle amerického magazínu US Weekly je pro ni „frustrující a stresující", že nemůže uvést na pravou míru všechny ošklivé zprávy o ní a Kate.

„Vždycky se spoléhala na svůj vlastní hlas, vždy se postavila za ostatní i za sebe. Takže když teď nemůže nic říct, že to pro ni hrozný pocit,“ prozradil časopisu nejmenovaný zdroj z okolí vévodkyně. „Celý život byla tak nezávislá, o to všechno teď přišla.“

Meghan byla zvyklá dříve pomluvy o své osobě vyvracet třeba na sociálních sítích. Jenže už měsíce před svatbou musela své účty na Instagramu a Twitteru zrušit!

Témata: Meghan Markle Kate Middleton královská rodina (gbr) Princ Harry Princ William Královna Alžběta II.