Televizní moderátorka (†35) podstoupila operaci očí: Netušila, že si tímto rozhodnutím si podepsala ortel smrti!

Jessica Starr 5

Autor: Klára Dosedělová, stars24.cz

15. prosince 2018 12:04

Laserová operace očí je dnes běžná. Podstoupily jí tisíce Čechů. jenže občas se může něco zvrtnout! A to se zřejmě stalo i v případě známé televizní moderátorky!

Moderátorka Jessica Starr působila na americké stanici Fox 2, kde už od roku 2012 předpovídala počasí. Letos se rozhodla, že podstoupí laserovou operaci očí. Chtěla se tak zbavit krátkozrakosti, která ji trápila .

Netušila, že dnes již běžný zákrok se jí stane osudným! Po operaci trpěla velkými bolestmi. Utrpení bylo tak velké, že se rozhodla dobrovolně ukončit svůj život.

Že něco není v pořádku, si lidé všimli v listopadu. Jessica si na svém facebookovém profilu stěžovala, že trpí velkými bolestmi očí a své příznivce prosila o nějaké rady. „Umírám bolestí. Ale všichni, co to mají za sebou, tvrdí, že to bylo úžasné a že by si to dokonce znovu zopakovali. Zotavení je brutální, " cituje deník Metro Jessičina slova.

„Jsem zpátky, ale stále se to hojí...“ napsala 13. listopadu. O den později zveřejnila svá poslední slova: „Opravdu se chci vrátit, ale potřebuji více času na rekonvalescenci. Prosím vás, myslete na mě v těchto těžkých časech,“ můžeme se dočíst na jejím profilu. Pak se navždy odmlčela. 

Jessica se sama rozhodla ukončit svůj život. „Všichni ve Fox2 jsme hluboce šokováni a  nechceme uvěřit tomu, že taková krásná, veselá a inteligentní osoba již není mezi námi . Budeme myslet na její rodinu a kamarády v těchto těžkých dnech a sdílíme s nimi jejich smutek,“ okomentovala smrt rosničky stanice.

Témata: Jessica Starr USA