FOTO: Královská rodina ukázala fotografie z vánočních přání!

Britská královská rodina zveřejnila fotografie z vánočních přání 2

Autor: ČTK

14. prosince 2018 21:03

Část členů britské královské rodiny dnes zveřejnila fotografie, jež se objeví na přáních, které budou svým přátelům a známým rozesílat před letošními Vánocemi. Na twitteru o tom informovaly Kensingtonský palác a palác Clarence House. Jakou fotografii vybrali, prozradili princové Charles, William i Harry, královna Alžběta II. se s veřejností o svůj výběr nepodělila.

V obálce od prince Charlese bude kromě přání veselých Vánoc a Nového roku také fotografie následníka trůnu, který sedí na lavičce v parku po boku své choti Camilly. Manželé si přitom hledí do očí.

Charlesův starší syn potěší příjemce vánoční pošty fotografií celé své rodiny. Kromě něj a manželky Kate je na ní i jejich pětiletý syn George, tříletá dcera Charlotte a třetí syn Louis, který se narodil letos v dubnu. Všech pět členů rodiny je zachyceno v neformálním oblečení v parku jejich venkovské rezidence Anmer Hall.

Svůj velký den fotografií na vánočním přání připomenou princ Harry a jeho žena Meghan. Černobílá fotografie, na které oba stojí zády, je totiž zachycuje v den jejich letošní svatby. Na obrázku přihlížejí v parku rezidence Frogmore House velkolepému ohňostroji. Princ Harry si vzal americkou herečku Meghan Markleovou 19. května.

Na rozdíl od svého syna s manželkou a dvou vnuků s rodinami se královna Alžběta II. rozhodla, že fotografii, která bude součástí přání, jež spolu se svým mužem Philipem před Vánoci rozešle, nezveřejní.

Vánoce se chystají členové královské rodiny strávit tradičně společně na královnině venkovské rezidenci Sandringham na východě Anglie.

Témata: královská rodina (gbr)